Da li Bajern može da napravi čudo?

Bajern se nalazi pred nemogućom misijom na Alijans areni, a večeras ćemo saznati da li Bavarci mogu da naprave čudo…

Nemački tim iz Minhena juri velikih 0:3 iz prvog meča lige šampiona, a pred sobom imaju rivala koji je vezao osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Bajern, sa druge strane, ima 4 vezana poraza, računajući i eliminaciju u polufinalu kupa Nemačke, pa će prolaz u finale najelitnijeg takmičenja biti ravan naučnoj fantastici.

Ipak, ako neko može da ugrozi nikada jaču Barsu onda je to bavarski gigant. Jedan ili dva brza gola bi unela nervozu među Katalonce i znatno promenili situaciju na terenu. Bilo kako bilo, Katalonci su ipak apsolutni favoriti za prolazak dalje, a ovome u prilog govori i podatak da nijedan tim u istoriji evropskih takmičenja nije uspeo da u polufinalu stigne tri gola manjka.

Ne treba zaboraviti i da je Gvardiolin tim u četvrtfinalu izgubio u gostima od Porta sa 3:1, a onda ih kod kuće "pregazio" sa 6:1. Kladionice Bajernu za večerašnji duel daju blagu prednost – koje su vaše prognoze?

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group