Endi Marej šokirao javnost i oduševio žene

Najbolji  svetski teniser je eliminisan sa Vimbldona, a evo šta je rekao na konferenciji za štampu...

Britanski teniser je dao svoj maksimum na najpoznatijem teniskom turniru, ali to nije bilo dovoljno  i njega je eliminisao Amerikanac Sem Kueri. Nakon izgubljenog meča, Endi je otišao na pres konferenciju gde se suočio sa gomilom uzbuđenih novinara koji su hteli da vide kako se on oseća posle izgubljenog meča.

Iako je Endi bio prilično smiren i staložen, jedan novinar uspeo je da ga iziritira, a njegov odgovor je oduševio čitav svet.

Pitanje koje je novinar uputio glasilo je: " Endi, Sem je prvi američki igrač tenisa koji je uspeo da dođe u polu finale i to se nije desilo od 2009. godine. Kako bi opisao..", međutim, Endi je prekinuo novinara i dodao "Milite prvi muški teniser?"

Endi je jasno stavio do znanja da se ženski teniseri ne smeju isključivati iz ovakvih razgovora i da je pitanje bilo vrlo neprofesionalno i nekulturno. Sem možda jeste prvi muški teniser koji je u poslednjih 8 godina uspeo da dođe do polu fnala, ali u ženskom tenisu je to redovna pojava, a Endi Marej je to hteo da naglasi.

Novinar je pokušao smehom da se izvuče, ali je za to bilo kasno. Endijevi fanovi su  bili oduševljeni njegovom reakcijom,a pripadnice lepšeg pola su naravno bile još više iznenađene.
Endijeva mama je takođe pokazala oduševljenje i radost i na društvenim mrešama napisala "Ponosna sam na svog sina."

Pogledajte video klip.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group