Kličko protiv Džošue: Ko će pobediti?

Večeras nas čeka uzbudljiva i vatrena borba...

Boks je sport koji poslednjih godina ne predstavlja uzbuđenje kao što je to činio pre 50 godina, ali kada se spomene ime Vladimira Klička, svima se pojavi osmeh na licu. Kličko je borac koji je mnogo puta pokazao da je napravljen od čelika i da ga zaista mali broj ljudi može pobediti. Ovoga puta, njegov novi protivnik je šampion teške hategorije, Entoni Džošua.

Džošua je mlad borac ali pokazuje neverovatan talenat i tehniku, međutim Kličko je iskusniji pa se zbog toga mnogo polemiše u sportskim kladionicama. Ipak, većina je na Kličkovoj strani i oni tvrde da će bokserski veteran ipak uspeti da pobedi novajliju.

Stručnjaci kažu da Džošua ima 2/5 šanse za pobedu, dok je Kličko dominantniji sa šansom 15/8. Stručnjaci se takođe slažu da nerešenog rezultata verovatno neće biti.

Meč za titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji održaće se u subotu, 29. aprila na legendarnom stadionu Vembli, sa početkom od 22 časa i 40 minuta, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Šta vi mislite, koji bokser će večeras biti bolji?

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group