Ko ima najboljeg frizera – Barselona ili Juventus?


Pored borbe za titulu Lige šampiona, Barsa i Juve bili su pravi suparnici kada je reč o modernim frizurama...

Fudbaleri su odavno postali poznati po svojim frizurama koje postaju popularne upravo zbog njih. Davids, Bekam, Ronaldinjo, Baloteli i mnogi drugi igrači pored svojih fudbalskih veština, poznati su i po frizurama. Igrači Barselone i Juventusa mogli su da se pohvale sjajnim frizurama, koje su vrlo interesantne i inovatnivne.

Mi smo odlučili da vam predstavimo top 5 frizura finala Lige šampiona.

5. Andrea Pirlo

Duga kosa i duga brada, da to je Pirlo. Ovaj legendarni italijanski igrač već duže vreme nosi dugu kosu koja je postala njegov prepoznatljivi simbol. Prilo je dominirao na terenu, ali je i svojim R‘N‘R izgledom pokazao mladim fudbalerima da i dalje izgleda sjajno.

4. Dani Alves

Dani Alves je mnogo puta menjao svoj stajling i svoju frizuru. Kratki mohavk krasio je glavu Danija Alvesa u finalu lige šampiona i fanovi su bili oduševljeni. Moderna i mladalačka frizura bila je jedna od prepoznatljivih na utakmici.

3. Neymar Junior

Definitivno najfleksibilnija frizura, bila je frizura mladog Neymara. Njegova frizura može da bude uspravljena, zalizana ili očešljana na stranu. U svakoj verziji, Neymarova frizura je uvek popularna.  Ova mešavina mohavka i undercut-a jedna je od najpopularnijih frizura među ljubiteljima fudbala.

2.  Arturo Vidal

Arturo Vidal je privukao neverovatnu pažnju sa svojom verzijom mohavk frizure. Ova frizura je sjajna dopuna Vidalovim tetovažama, a sigurni smo da će ova frizura biti neverovatno popularna među italijanskim navijačima.

1. Paul Pogba

Definitivno najbolja i najzapaženija frizura finala Lige šampiona bila je frizura Paula Pogbe. Još jedna varijacija mohavka, ali sa velikim volumenom i žutim pramenom. Ovakvu frizuru definitivno nećete videti na ulici, pa je zbog toga Pogba osvajač titule za najbolju frizuru finala.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group