Mesi odbio nagradu za najboljeg igrača Kopa Amerike!

Po navodima čuvenog italijanskog novinara Tankredija Palmerija, Lionel Mesi je odbio da primi nagradu najboljeg igrača Kopa Amerike nakon što je njegova selekcija poražena posle penala od reprezentacije Čilea...

"Neverovatno. Mesi je odbio da primi nagradu za najboljeg igrača na takmičenju Kopa Amerike. Nije želeo da doživi ponižavanje kao što se desilo na Svetskom prvenstvu. To je bio razlog zašto je ceremonija dodeljivanja pehara i nagrada bila odložena 10 minuta. Pokušavali su Mesija da ubede da prihvati nagradu, a svi na stadionu su se pitali šta se zapravo događa", napisao je Palmeri na "Tviteru".

Mesi je proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva, ali mnogi nisu podržali da se njemu dodeli ta titula, jer, po mišljenju mnogih, bilo je igrača koji su više zaslužili to zvanje.

Na kraju, trofej nije dodeljen, već je uklonjen sa terena, a sa procedurom se nastavilo bez tog dela ceremonije.

Mesi se našao u idealnom timu gde su mesto imali i tri fudbalera iz zemlje osvajača Kopa Amerike: Klaudio Bravo (Čile), Džejson Muriljo (Kolumbija), Geri Medel (Čile), Nikolas Otamendi (Argentina), Kristijan Kueva (Peru), Marselo Dijas (Čile), Havijer Maskerano (Argentina), Arturo Vidal (Čile), Eduardo Vargas (Čile), Paolo Gerero (Peru), Lionel Mesi (Argentina).

P.Ć.

Foto: Google

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group