Najbolje obučeni treneri Premijer lige

Ovi treneri na teren izlaze kao na modnu pistu...

Osim što treniraju neke od najboljih fudbalera na svetu, ovi treneri im verovatno daju i par saveta oko oblačenja. Fudbal je defintivno najpopularniji sport na svetu, a kada su takmičenja kao što je Premijer liga u pitanju, onda su sve oči uprte u u igrače i trenere. To je verovatno razlog zbog kojeg se oni i trude da tako dobro izgledaju.

Mi smo odlučili da vam predstaivmo najbolje obučene trenere Premijer lige, pa pogledajte o kojim trenerima je reč:

5. Bob Bredli

Ćelav, ali sa dobrim stilom – Bob Bredli je trener kojeg defintiivno možete pitati par modnih saveta.  Trener Svonsija u svakoj odevnoj kombinaciji izgleda sjajno. Najviše preferira crnu boju i obično su u pitanju pantalone i lepi džemperi koji mu daju veliku pokretljivost pored terena. Međutim, Bredli se ne plaši ni lepo krojenih odela, pa i njih takođe često nosi.

4. Arsen Venger

Najstariji trener na ovoj listi je imao najviše vremena da usavrši svoj stil i on je uvek u elitnom i džentlmenskom izdanju. Dugogodišnji trener Arsenala retko kad teren poseti bez odela, a kada se desi da dođe u nečemu drugom, budite sigurni da će vas njegova odevna kombinacija ostaviti bez teksta.

3. Žoze Murinjo

Za Murinja se zna da je pravi šmeker na terenu i van njega. Jedan je od najpoznatijih trenera i trenirao je neke od najboljih i najpoznatijih fudblaskih klubova. Murinjo obožava luksuzne brendove poput Armanija i trudi se da bude elegantan u svakom izdanju, čak i kada su to mečevi koji nemaju mnogo uticaja. Seda kosa, namršten pogled i sjajna odela čine Murinja najvećim zavodnikom među trenerima.

2. Antonio Konte

Nekadašnji centar, a sada uspešni trener, Antonio Konte je pravi prikaz italijanskog šmekera. Najviše preferira uglađena i elegantna odela koja u kombinaciji sa njegovim italinajskim šarmom čine da izgleda kao lik iz filma „Kum“. Konte je pravi prikaz elegnatnog muškarca koji je u svim prilikama u svom najboljem izdanju.

1. Pep Gvardijola

Na prvom mestu nalazi se Gvardijola. On je defintivno trener sa najraznovrsnijim stilom i svaki put izgleda neverovatno. Nije važno da li nosi kapute, odela, košulje ili jednostavno trenerku, on uvek izgleda beskprekorno i fokusiran je samo na utakmicu. Kada bi ga sutra otpustili, sigurni smo da bi lagano našao posao kao foto model.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group