Ronaldo kupio avion od 19 miliona evra

Kristijano Ronaldo je imao veoma uspešnu sezonu i odlučio je da se počasti zbog svog uspeha...

Kupio je sebi vrhunski privatni avion od 19 miliona dolara. U pitanju je Gulfstream G200 model, koji je originalno nosio naziv Astra Galaxy. Kao prvenac kompanije, ovaj avion bio je rezultat donekle rizičnog partnerstva dve kompanije. Novi model ovog aviona dizajniran je da bude veoma efikasan i funkcionalan, dok svojim putnicima pruža najveći nivo komfora. 

Ima najmoderniji kokpit, dok je njegova aerodinamika toliko moćna da redefiniše performanse i sposobnosti super-midsize business aviona. Enterijer je naravno luksuzan, u svetlim tonovima, izolovan od buke i dovoljno udoban da vam let oko čitavog sveta nikako ne bi smetao, već biste se nadali da traje što duže. U njemu ima dovoljno mesta za osam putnika i dva člana posade, a svaki detalj njegovog dizajna je besprekorno i marljivo promišljen. U dizajnu poput ovog, nijedna sitnica ne sme promaći budnom oku dizajnera, jer se kreira za klijentelu koja daje veliki novac kako bi dobili ono što žele. 

Kako saznajemo, Ronaldo je svoj novi avion prvi put pokazao tokom svog putovanja u London, kada je išao na premijeru filma. Ova sportska zvezda zaista zna da uživa u životu - podsetimo se, on je skoro predstavio i svoju liniju obuće i aksesoara, a često ga možemo videti u brojnim kampanjama luksuznih brendova. Nakon svog truda i rada, on je postigao dosta toga u fudbalu i naučio da ceni onu lepšu stranu života. 

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group