Šta vozi Boris Beker

Iako je proglasio bankrot, Beker još uvek vozi opasna kolica...

Boris Beker je legendarni teniser koji je odavno ušao u istorijske knjige sporta, a do nedavno je bio i trener našeg teniserskog asa Novaka Đokovića. Posle završene saradnje sa Novakom, Beker se našao u finansijskoj krizi i nedavno je proglasio bankrot. Međutim, izgleda da ga nedostatak novca nije odvojio od njegovih luksuznih i sportskih automobila.

On je uhvaćen pre nekoliko dana kako ide na rođendan svoje supruge Lili. Boris nije došao sa jednim, već sa dva luksuzna auotmobila. Prvi automobil bio je Maserati Quattroporte, međutim, zbog nepropisnog parkiranja, komunalna policija je odšlepala ovaj sportski automobil, ali Beker je pri ruci imao svoj rezervi automobil. To je bio Porsche Cayenne kojeg je Beker takođe nepropisno parkirao, ali je uspeo da se drugi put izvuče samo sa kaznom za parkiranje.

Legendarni teniser se nije mnogo potresao i nastavio je da uživa na rođendanu svoje supruge.

NIsmo sigurni kako će Beker uspeti da se izvuče iz bankrota, ali mi mu savetujemo da barem prestane da pravi skupocene saobraćajne prekršaje.

Foto: Kurir.rs

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group