Fitness - Fitness saveti

Dedpul trening za superheroje

Pogledajte kako je trenirao Rajan Rejnolds kako bi se spremio za ulogu popularnog superjunaka...

Kada se govori o najspremnijim i najsnažnijm glumcima Holivuda, često čujemo imena kao što su Rok i Džejson Stejtam, ali Rajan Rejnolds je jedan od najdefinisanijih i najlepše građenih muškaraca svetskog džet seta.

Popularni glumac svoju slavu uzdigao je na potpuno novi nivo kada je tumačio ulogu Dedpula. On se vrlo naporno pripremao za ulogu superjunaka i dodatno je pobolšao svoj fizički izgled ne bi li bio što verniji liku iz  stripa.

Zato je mesecima posećivao teretanu i radio naporne vežbe od kojih bi mnogi odustali. Ono što Rejnoldsa odvaja od drugih, jeste što on izbegava rad sa tegovima, jer smatra da oni ne povećavaju snagu i izdržljivost kako treba.

„Dizanje tegova nije pravo jačanje, koliko puta ste nekog što svaki dan diže tegove pitali da vam pomogne da prenesete frićider, pa ste ubrzo shvatili da on to ne može. To je zato jer u prirodi ne postoje oblici poput. Zato ja volim da trneiram na drugačiji način i da svoje telo jačam i učinim da bude sposobno i spremno na sve“, rekao je Rejnolds i oktrio da voli da radi vežbe sa medicinkama, da često trenira sa teškim džakovima i da dosta vremena radi bodyweight vežbe.

Pogledajte klip koji će vam pokazati kako izgleda delić njegovo treninga.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group