Trbušnjaci za početnike koji će vam pomoći da brzo uđete u formu

Ako dugi niz godina niste trenirali, ali biste želeli da počnete, onda su ovo odlične vežbe sa kojima trebate početi...

Čim više vremena provodimo kod kuće, automatski više jedemo, a na taj način samo taložimo masne naslage u našem telu. Kao što je to obično slučaj, stomak najviše ima masti i masne naslage na stomaku najlakše se dobijaju, a najteže skidaju.

Zbog novo nastale situacije sa korona virusom i policijskim časom koji postaje sve duži, sve više vremena provodimo u kućama, a samim tim dobijamo i više kilograma i ispadamo iz forme. Zato smo odlučlili da vam pokažemo sjajne vežbe za stomak koje nam demonstrira čuveni trener, Kris Heira.

Ove vežbe su kreirane za sve početnike koji dugi vremenski period nisu trenirali, tako da ćete ih lako raditi, ali će one imati i te kako veliki uticaj na transformaciju i jačanje vašeg stomaka.

Radite ih svakodnevno, a kada vas prođu upale i kada vidite da se vaš stomak poboljšava, onda pređite na teže i zahtevnije vežbe.

Svi jednom moraju da krenu od nule kada je u pitanju trening. Sjajno je kada vidite lika koji radi 50 trbušnjaka i 20 zgibova kao od šale, ali početnici se obično muče da urade samo nekoliko ponavljanja u startu. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo odličnu vežbu za početnike.

Ovo je najlakša verzija trbušnjaka uz pomoć koje ćete postepeno aktivirati mišiće vašeg stomaka. Ova vežba će vam pomoći da ojačate vaš stomak i da kasnije budete u stanju da uradite i zahtevnije vežbe.

Lezite na leđa i noge savijte u kolenima. Ruke savijte u laktovima i stavite ih iza glave. Levim laktom pokušajte da dodirnete desno koleno, a desnim laktom levo koleno. Na ovaj način uradite nekoliko ponavljanja, a zatim ponovite još 3 serije. Trudite se da svaki dan povećavate broj ponavljanja, a kada vam ovakvi trbušnjaci postanu laki, počnite sa težim varijacijama.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group