Fun - Video klipovi

Kakvog je ukusa ljudsko meso? (VIDEO)

Ovaj čovek je isekao mali komad mesa sa svoje noge kako bi saznao odgovor na ovo pitanje...

Greg Fut je postavio vrlo neobično piutanje koje glasi - Kakvog je ukusa ljudsko meso? Naravno on nije odlučio da postane kanibal i da žrtvuje nekoga kako bi dobio odgovor, ali je morao da se na neki način žrtvuje.

Greg je dobrovoljn o pristao da mu izvade mali deo mesa iz butine kako bi naučnici mogli da utvrde sastav mesa i da pruže Gregu šansu da ga okusi. Uz pomoć specijalnog instrumenta, iz Gregove noge je izvađen komad mesa koji je kasnije skuvan.

Prvi test je bio miris, pa je Greg pomirisao skuvani deo svog tela. Reakcije su bile pomešane. U nekim momentima miris mu je odgovarao, dok u drugim meso nije prijatno mirisalo.

Sledeći korak bila je konzumacija. Pošto je komad mesa iz njegove noge bio prilično mali, naučnici su odredili da  bi ljudsko meso imalo ukus kao mešavina, govedine, junetine i svinjetine. Vodeći se ovim analizama, naučnici su Gregu napravili pljeskavicu koja odgovara ukusu ljudskog mesa.

Pogledajte njegovu reakciju.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group