Kijanu Rivs hoće da bude Vulverin

Popularni glumac otkrio je da bi voleo da glumi najpoznatijeg X mena...

Kijanu Rivs je verovatno najpoznatiji po svojoj ulozi Nea u filmskom serijalu „Matriks“, ali on je isto tako ostavio veliki trag sa ulogom Džona Vika koji je trenutno jedan od najpopularnijih akcionih filmova. U najnovijem intervjuu koji je Rivs radio, on je izrazio želju da glumi Vulverina i da metalne kandže preuzme od kolege Hju Džekmena kojeg izuzetno ceni i poštuje.

On je takođe rekao da bi voleo da se oproba i u ulozi Betmena, odnosno Brusa Vejna, ali da mu više pristaje Logan i da smatra da bi se odlično snašao sa velikim zulufima i adamantijumskim kandžama.

Kao što većina vas zna, Vulverina je preko 15 godina glumio Australijanac, Hju Džekmen, ali on je nažalost odlučio da prestane da tumači ovog lika, pa je sada potraga za novim glumcem koji će ga zameniti. Mnogi izvori tvrde da će to biti Tom Hardi, a čak je i sam Džekmen rekao da misli da je on idealan za ulogu.

Ipak, nakon izjave Kijanu Rivsa, počele su da stižu peticije koje traže da on bude novi Vulverin. Sigurni smo da se to u skorijem periodu neće desiti, ali priznajemo da bismo voleli da vidimo kako bi on izneo ovog superheroja na velikom platnu.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group