Star Wars kuća od 26.5 miliona dolara

Ako ste pravi obožavalac Ratova Zvezda, onda bi ova kuća verovatno bila ostvarenje vaših najluđih snova!

Opremljena je da izgleda kao daleko udaljena galaksija, a njen prostor je osmišljen tako da gosti imaju osećaj kao da izlaze iz pećine na pustinjsku planetu Tatooine, prikazanu u filmovima.

Prelepa kuča takođe sadrži prilagođene replike (umesto rekvizita), kao što je Greedo(lik iz filma), prikazan s pištoljem u desnom uglu blizu šanka, i dve druge figure - Bitha muzičara iz kantinog benda sa leve strane i Suttona, ili "Snaggletootha", koji pije Corona pivo. Ostale impresivne instalacije uključuju - kopiju borbenog aviona X-wing koji visi iznad prostora za dnevni boravak i figure Luke Skajvokera i R2-D2-a koji su sedeli u pilotskoj kabini.

Kuća takođe poseduje i posebno kreiran bioskop sa više kožnih sedišta, a u zadnjem kraju bioskopske sale nalazi se figura Han Sola i Čubake.

Pored ovih rekvizita, statua i figura, u ovoj kući nalazi se još memorabilije koja je vezana za Star Wars franšizu. Tu se takođe mogu naći i simboli koji ukazuju na mnogobrjne video igre, ali i na popularnu seriju "Mandolorijan" koja se nedavno prikazivala na Disney + platformi.

Cena ovog prelepog doma iznosi 26.5 miliona dolara i još uvek nema vlasnika, ali ne sumnjamo da će se on uskoro pojaviti.

Foto:Luxurylaunches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group