Wild Kitchen - Otvoren jedinstveni koncept restorana u Beogradu

Da li smo se zaista pripitomili i odrekli hedonizma, koji je naša istinska hrana za dušu i telo?

Možda je vreme da otkrijemo prigušenu divljinu u sebi, izađemo iz svojih domova, vratimo se životu i našim starim navikama? Svakako da odgovornost nije isključena, ali gušt, sloboda i zadovoljstvo zauzimaju prva mesta na listi naših prioriteta.

Urbani zov divljine se nalazi na nekoliko koraka od Skadarlije, kao opozit ovoj boemskoj četvrti, gde započinje nova epoha. U tom sudaru prošlosti i budućnosti, nastao je jedinstveni koncept Wild Kitchen, koji je zvanično otvoren 15. januara ove godine, a koji nudi jedinstveni koncept – “Sudar dva umetnika”!

U neobičnom i intimnom ambijentu, možete uživati na sasvim novi način, uz jelovnik koji intrigira i delicijama koje su prava “muzika” za vaša nepca.

Dugogodišnje iskustvo u vođenju ugostiteljskih objekata i kreiranju koncepta za svoje klijente, podstakla je ENMAR tim da obogati ugostiteljsku scenu sa potpuno novim konceptom - Restalerijom i da na taj način poveže dve strasti koje živi, hranu i umetnost. U okviru ovog restorana, za dominaciju svojim talentima se bore šef kuhinje, Danilo Miljanić i ruski slikar, Andrey Kolosov, nudeći nam spoj hrane i umetnosti, nešto sasvim drugačije i do sada neviđeno u Beogradu.

Gastronomska ponuda divlje kuhinje je nesvakidašnja fuzija internacionalnih ukusa koji se menjaju na mesečnom nivou, a meni možete otkriti na linku: MENI

Pozivajući nas da “oslobodimo svoju unutrašnju, hedonističku divljinu”, ovaj unikatni koncept restoran pre svega je namenjen svima onima koji imaju istančan ukus i želju da se oslobode svakim zalogajem autentičnih đakonija.

Pored hrane, koja predstavlja svojevrsnu umetnost na tanjiru, ambijent restorana je upotpunjen umetničkim delima ruskog slikara Andreya Kolosova, koji je podario dodir boje Wild Kitchen iskustvu.

Pored keteringa za kompanije i sve vrste događaja, dostave na svim lokacijama u Beogradu i mogućnosti preuzimanja hrane, Wild Kitchen restoran u svojoj ponudi ima mogućnost rezervacije stola za dvoje ili jednu osobu u svom galerijskom ambijentu, što će vam dati priliku da iz prve ruke iskusite svu jedinstvenost ovog koncepta.

Ukoliko žudite za unikatnim, autentičnim iskustvom, koje ćete poželeti da otkrivate iznova i iznova, Wild Kitchen restoran ne smete propustiti. Postanite svedoci novog hedonističkog doba…

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group