Japanac zbog preteranog onanisanja doživeo aneurizmu

Pedeset i jednu godinu star Japanac molio se Onanisu više puta dnevno počevši vremenom da se oseća veoma loše...

Ovaj čovek je na kraju u teškom stanju završio je u bolnici u Nagoji, sudeći prema istraživanju slučaja objavljenom u medicvinskom žurnalu za moždane udare i cerebralnovaskularne bolesti. Japanac je bio dezorijentisan i veoma niskog pritiska po prijemu, što su uglavnom simptomi pomoću kojih doktori prepoznaju moždani udar. Skener je prikazao krvarenje mozga, dok beli materijal koji možemo videti na slici, akcentovan crvenim strelicama, predstavlja svežu krv koja ne bi smela da bude prisutna.

Kompjuterizovana tomografija izvedena na njegovom mozgu, otrkiva da je ovaj muškarac pretrpeo subarahnoidalno krvarenje, izazvano pucanjem krvnog suda u glavi, koje je u velikom broju slučajeva opasno po život. Čovek je proveo dve nedelje u bolnici pre nego što je otpušten u dobrom stanju, sudeći prema izveštajima. Udari mogu biti izazvani fizičkom iscrpljenošću i različitim aktivnostima, uključujući i seksualne, ali mogu rezultirati i nečim potpuno neočekivanim, kao što je kijanje ili napori prilikom borbe sa tvrdom stolicom u toaletu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group