Mia Kalifa završila u bolnici?!?

Popularna glumica filmova za odrasle hitno je zatražila lekarsku pomoć zbog bolova u vratu i leđima. Baš naš čudi zašto...

Internet se zapalio zbog vesti da je Mia Kalifa otišla u bolnicu. Mnosi su se zabrinuli da se glumici nešto ozbiljno desilo, ali se otkrilo da je ona imala vrlo jake bolove u vratnom i leđnom delu. To je, naravno, mnoge asociralo na njen posao i svi su počeli da zbijaju šale na račun njenog posla govoreći kako je to „klasična povreda na radnom mestu“.

Mia nije objasnila zbog čega se povredila,ali je samo navela da su bolovi bili jaki i da je hitno morala da ide kod doktora.“ Bolovi su bili ekstermno jaki, bila sam ukočena i nisam mogla da okrećem glavu. Međutim, kada sam posetila mog doktora, posle sat vremena od procedure, bila sam ona stara ja“, rekla je Mia dok se fotografisala sa svojim doktorom.

Mia je vesti o svom oporavku postavila na svoj Intagram profil i tako obradovala sve fanove. Naravno, šale na njen račun se nisu zaustavile, pa se sada to pretvorilo u internet zabavu gde se ljudi trude da na što kreativniji i duhovitiji način opišu način na koji se Mia povredila.

Izgleda da to njoj ne smeta, jer ona nije napisala nikakva objašnjena i dopustila je svojim fanovima da se zabavljaju na njenom Instagram profilu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group