Muškarac umalo izgubio „mališu“ jer je u njega ubrizgavao vazelin

Nepoznati muškarac, ubrizgavao je u svoj polni organ velike količine vazelina kako bi ga povećao...

U jednoj bolnici u SAD, pojavio se čovek koji je imao groznicu, visoku temperaturu i koji je jedva stojao na nogama. kada su ga lekari pregledali, utvdili su da njegov penis ima Gangrenu i da će on verovatno morati da bude amputiran. Tkivo je počelo da truli, a unutar penisa stvorila se infekcija koja je počela da utiče na čitavo telo.

Ubrzo je otkriveno da je muškarac u svoj peniz ubrizgavao vazelin u nadi da će tako povećati veličinu svog polnog organa. Njegov plan odbio mu se u glavu, jer je njegov život bio ozbiljno ugrožen i lekari kažu da je dan kasnije došao u bolnicu verovatno bi izgubio život.

Što se tiče njegovog „mališana“, on je uspešno operisan i amputacija je izbegnuta. Doktori su presadili tkivo i kožu sa drugih delova tela i rekonstruisali njegov ponos, tako da će on moći da vodi normalan život.

Doktori savetuju da ovakve stvari ni u najvećem ludilu ne pokušavate jer se možete osakatiti do kraja svog života, pa čak i izgubiti život zbog gluposti.

Foto:9Gag

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group