Danas počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu

Da li ste spremni za prvu utakmicu?

Danas počinje 21. Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji i zbog toga će Rusija kao domaćin odigrati prvu utkamicu protiv reprezentacije Saudijske Arabije. Utakmica će se odigrati u 17.00h, ali će pola sata ranije početi i svečana ceremonija koja će otvoriti prvenstvo u Moskvi.

Srbiji će ovo biti drugo učestvovanje na Svetskom prvenstvu od kada nosi ovaj naziv i ovoga puta polažemo velike nade u naše fudbalere koji će se u Grupi E suočiti sa selekcijama Kostarike, Švajcarske i Brazila, a prvi meč igraće u nedelju od 14.00 u Samari protiv Kostarike.

Prvi meč za Srbiju bi trebalo da prođe pozitivno, ali reprezentacije Švajcarske i Brazila će nam sigurno zadati dosta problema. U svakom slučaju, samouvereni smo da će naši momci uspeti da  prođu ovu grupu i da se kvalifikuju u dalji deo takmičenja.

Ovogodišnji Mundijal igraće se u 11 gradova i trajaće do 15. jula, kada je za 17.00 zakazano finale u Moskvi.

Na Mundijalu u Rusiji će se prvi put u istoriji Svetskog prvenstva koristiti video tehnlogija VAR.

Nemaci su reprezentacija koja oseća najveći pritisak jer će oni ove godine pokušati da odbrane titulu prošlog Svetskog prvenstva kada su slavili kao pobednici.

Foto: The Hacker News

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group