Evra otkriva zašto nije pametno ići kod Ronalda na ručak

Verovatno ste gledali prilično dobru utakmicu svetskog prvenstva između Španije i Portugala, koja je zavšena nerešenim rezultatom sa ukupno šest datih golova...

Pored dosta faulova, slobodnih udaraca i generalnog naboja koji je ovaj meč sa sobom doneo, mogli ste da primetite kako je tri gola za Portugal postigao samo jedan čovek, sada već veteran sa brojem sedam.

Kristijana Ronalda ne treba previše predstavljati svim ljubiteljima fudbala, jer on trenutno, verovatno predstavlja jedinog čoveka na planeti koji donekle pošteno zarađuje sumanute cifre koje danas pokreću ovaj sport i može sa ponosom nositi isto prezime kao njegovi slavni prethodnici. Osim neverovatnih sposobnosti i veština sa loptom ovaj veliki fudbaler poseduje i fizičku spremu koja uokviruje celokupan paket. Sa druge strane, ukoliko Kristijano Ronaldo pozove na ručak, tu priliku sudeći po Patrisu Evri, trebalo izbeći.

Kada je njegov bivši klupski kolega dobio ovakav poziv smatrao je sve to potpuno normalnim. Pored svega, Ronaldo je poznat kao vrhunski atleta na vrhuncu svoje igre, ali i tome da svoje telo maksimalno čuva pružajući mu rigorozne dijete i konstantne trenninge. Evra je bio pozvan na ručak i očekivao je dobar obrok u miru i relaskaciji, ali se njegova nadanja nisu ispunila.

„On je samo završio i ustao od stola, počevši da se poigrava sa loptom i radeći trikove, upitavši me da malo treniramo dodavanje. Moja prva reakcija je bila vezana za činjenicu da smo tek završili sa ručkom, međutim on je bio nezaustavljiv, želeći da odemo i vežbamo dodavanja, na šta sam ja na kraju pristao kako ga ne bih uvredio. Posle dodatnog treninga, Ronaldo mi je predložio da idemo u bazen i plivamo, što nije zvučalo kao loša ideja, ali je prethodno bila praćena uživanjem u đakuziju i sauni, nakon čega sam smatrao da neću moći da ustanem sutradan“, izjavio je poznati bek.

Izgeda da čak i posle treninga u Mančester Junajtedu, Kristijano Ronaldo nastavlja svoj lični program, dok neke njegove kolege kroz šalu tvde kako on zapravo, ne trenira samo kada spava.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group