Fudbaleri sa najboljim frizurama

Evo zbog čega ih ljudi nazivaju manekenima...

Čini nam se da se fudbaleri oduvek trude da imaju nove, zanimljive i moderne frizure. Nismo sigurni zbog čega je nastao ovaj trend, jer drugi sportisti ne vode toliko računa o kosi, ali to sada i nije tema ovog teksta. Fudbaleri decenijama izmišljaju frizure koje kasnije postaju toliko popularne da ulaze u deo mode i trenda.

Setite se samo Dejvida Bekama koji je verovatno najpoznatiji po svojim frizurama. Proslavio se sa dugom zlatnom kosom, da bi kasnije nosio kratku šiljatu kosu. Posle je bio potpuno ćelav, da bi sada izgledao kao moderni hipster.

Dakle, fudbaleri konstantno traže novi način da budu u trendu i da budu u centru pažnje, a frizure su izgleda najbolji način za to.

Mi smo zbog toga odlučili da vam predstavimo fudbalere koji su trenutno dominantni kada su u pitanju frizure. Pored svojih modnih trendova, oni su izvanredni igrači, ali njihova frizura je ono što ih stavlja u centar pažnje.

Ovo može biti sjajna metoda koja će vam pomoći da dobijete novu ideju za svoj novi izgled, pa zato pogledajte ovu galeriju i fudbalere sa najboljim frizurama.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group