Golf nikada nije bio ovoliko seksi! (VIDEO)

Paige Spiranac predstvalja veliku „pretnju“ društvenim mrežama pre svega zbog svoje lepote, a zatim i zbog načina svog života...

Ono što je interesantno u vezi nje jeste da ista nije foto model ili manekenka kako biste prvobitno pomislili kada biste je videli na fotografijama, već se bavi golfom! Seniorska golferka sa Univerziteta u San Dijenu podigla je poslednjih nekoliko dana veliku prašinu na društvenim mrežama poput Instagrama i Twittera.

 Zahvaljujući neverovatnoj kombinaciji talenta i lepote, Paige je osvojila srca mnogih koji verno iščekuju njene nove fotografije. Pored svog talenta u golfu, ova devojka jednostavno oduzima dah svojom pojavom.

Gledajući je na terenu za golf, nećete znati da li da prvo posmatrate njenu veštinu u ovom „belom“ sportu ili da se divite njenoj izvanrednoj građi. Na svom Instagram nalogu ima čak 438 000 fanova koji je prate i sa oduševljenjem gledaju njene slike. Najviše fotografija koje deli sa svojim fanovima, prikazuje nju na terenu za golf, koji predstavlja njenu prvu ljubav.

Međutim tu su i slike iz njenog svakodnevnog života i njene svakako nesvakodnevne lepote. Zainteresovani mogu da pogledaju u više desetina videa, na kojima demonstrira svoje umeće. Nedavno je pomogla svom golferskom timu da osvoji Mountain West Conference – takmičenje u golfu, zadivivši pri tom sve prisutne. U pojedinačnoj kategoriji završila je na 14 –tom mestu.

Kada je pitate kako bi sebe opisala, Paige kaže da je „zavisna od fitnessa“, da voli da brine o svom telu, boravi na otvorenom i bavi se sportom. Na svom Twitter nalog ima oko 47 000 fanova, sa kojima deli svoje misli i postignuća, kao i vrlo izazovne fotografije.

Devojka vredna pažnje i divljenja u svakom smislu tih reči. Nemojte propustiti da zavirite u svet Paige Spiranac – talentovane mlade devojke, koja će vas zavesti svojom lepotom, šarmom i vrhunskim umećem na terenu.

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group