Istorijski transfer: Toti možda napusti Romu !!!

Ako se ovo ostvari, ovaj transfer će ostati upamćen ufudbalskoj istoriji...

U poslednjih nekoliko meseci se sve više priča da će Princ Rima, Frančesko Toti, ove sezone završiti svoju profesionalnu fudbalsku karijeru. Međutim, počele su da kruže druge glasine koje će napraviti pravi haos u Rimu ako se ostvare.

„Gazeta delo Sport“ je izjavila da je velika verovatnoća da će Toti otići za Sjedinjene Američke Države gde će igrati za drugu fudbalsku ligu. Njegov kolega i dugogodišnji italijnaski reprezentativac Alesandro Nesta takođe je tamo, pa ovi mediji tvrde da Toti želi da svoju karijeru završi u Americi.

Načelnici iz Rome su zvanično rekli da Totiju neće nuditi novi ugovor i da očekuju da će se on penzionisati, ali izgleda da Toti ima druge planove.

Ipak, Toti nije hteo da se izjasni i nije zvanično rekao šta dalje namerava da uradi. Poručio je svima da sačekaju kraj fudbalske sezone jer će on tada definitivno reći šta će dalje raditisa svojom fudbalskom karijerom.

Ako se desi da Toti iz Rome pređe u neki američki klub, biće to jedan od najvećih transfera ikada.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group