Jedna mu nije bila dovoljna

Mnogi muškarci će vam reći da im je i jedna žena previše, ali ne i Ronaldinjo…

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo, odlučio je da oženi dve žene, nakon što se istovremeno zabavljao i živeo sa njima u svojoj vili.

Ronaldinjo, osvajač Svetskog kupa 2002.godine i Lige Šampiona 2006.godine, počeo je sa dvostrukim zabavljanjem čisto iz radoznalosti, a sada će oženiti Prisilu Koeljo i Beatris Souzu tokom jedne ceremonije, koja će u avgustu biti upriličena u njegovoj vili u Riu, koja je procenjena na 6.7 miliona dolara.

Ovaj interesantni trio živi zajedno u luksuznom stanu čuvenog fudbalera od decebmbra prošle godine, a kako neki izveštaji govore, oni su i na odmore išli zajedno.

Prema nekim navodima, Ronaldinjo je počeo da se zabavlja sa Beatris 2016.godine, ali je nastavio svoju vezu sa Prisilom, koja je otpočela par godina ranije. Izvori tvrde da dve dame od čuvenog fudbalera dobijaju džeparac od 2.000 dolara da bi kupile sebi šta god požele.

Kako saznajemo, Svetski fudbaler je 2016, godine navodno postavio čuveno pitanje dvema damama u januaru i dao im identično vereničko prstenje, da bi ih kasnije, kada su obe pristale, obasuo identičnim poklonima.

Ronaldinjo nikada nije avno priznao ovu veerzu, iako društvene mreže tvrde da je on veren. Iako zvaničnu potvrdu od njega nismo dobili, znamo da na svaki događaj koji posećuje vodi obe svoje devojke.

Nekadašnji plejmejker AC Milan vratio se u Brazil kako bi završio svoju karijeru nakon što je igrao u Evropi, pomogavši Atletico Mineiro da osvoje Copa Libertadores 2013.godine. Ovaj kup se igra u gradu Belo Horizonte, iz kog potiču i Prisila i Beatris.

Iz fudbala se povukao ranije ove godine, a prethodno je osvojio 2005 Confederations Cup sa Brazilom i putovao u ruski grad Kazanj za 2017 izdanje ovog turnira.

Nismo baš sigurni kako brak sa dve žene može funkcionisati, ali očigledno da je sve lako kada si bogati i slavni fudbaler, u svakom slučaju, ako je iko to zaslužio onda je to ovaj mađioničar.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group