Konor Mekgregor optužen za napad

Konor Mekgregor je u samom centru medijske oluje, nakon što je, prema navodima, napravio pravi haos na UFC 223 Media Day događaju…

Video ovog incidenta koji kruži internetom, prikazuje nam Mekgregora kako napada Khabiba Nurmagomedova i njegov tim, kako se oni spremaju da odu svojim kombijem. Mekgregor se može videti kako baca okolo bezbednosne barikade i kante za smeće.

Inače, ovaj haos nastao je dan nakon što je predsednik UFC, Dejna Vajt, objavio da će Mekgregor izgubiti svoju titulu UFC šampiona lake kategorije, što se Mekgregoru po svemu sudeći nimalo nije dopalo.

Nismo uspeli da otkrijemo da li njujorška policija trenutno poseduje nalog za Mekgregorovo hapšenje, a takođe, nismo sigurni ni da li je haos koji se dogodio bio pravi ili unapred dogovoreni poduhvat za privlačenje pažnje.

Kako smo prvobitno saznali, ESPN javlja da prema Vajtu, Mekgregor ne može da napusti Njujork zbog postojećeg naloga za hapšenje, dok iz ABS News tvrde da je situacija još pod istragom i da nalog ne postoji.

Dejna Vajt je u intervjuu izjavio: “Danas se desilo to da su Konor i još oko 20 ljudi pušteni unutra od strane Mac Life ekipe, koja je imala pristup događaju. Oni su uleteli u zgradu, došli do mesta gde su se borci pakovali u autobuse i počeli da ih napadaju. Bacali su kante i sve što im je došlo pod ruku”. Ceo intervju možete pogledati ispod:

Između Mekgregora i Nurmagomedova postoji neprijateljstvo koje datira još iz 2016.godine, kada je ruski MMA broac Mekgregora nazvao kukavicom.

“Ne želim da Mekgregor ode u zatvor”, kaže Nurmagomedov. “Mi moramo da se borimo. Ako moramo da se borimo, borićemo se. Javite mi gde. Molim te, moramo da rešimo ovo. Ti i ja. Jedan na jedan”.

Dejna Vajt, predsednik UFC, osuđuje čitav ovaj događaj. “Ovo je sramota za sport. Naravno i za UFC. Ovo nije bilo dogovoreno. Daleko od toga.”

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati za našeg omiljenog Irca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group