Kristijano Ronaldo u šoku!!!

Poznati fudbaler dobio je nasmešniju statuu ikada...

Kristijano Ronaldo je defnitivno najpoznatiji Portugalac na svetu i postao je fudbalska legenda koja će zauvek ostati upamćena u sportskoj istoriji. Pored toga što je neverovatno talentovan fudbaler, ovaj igrač fascinira mase svojim fizičkim izgledom i lepotom.

Zbog toga se često dešava da se u njegovu čast dižu statue koje prikazuju njegovu Apolonsku lepotu i njegov prepoznatljivi fudbalski stav.

Međutim, u portugalskom gradu Funčal, Ronalda je dočekalo iznenađenje koje nije mogao da predvidi. U pitanju je bila statua, tj. bista koja ga je predstavila u malo drugačijem svetlu.

Statua je bila poput Ronaldove karikature i nije ga prikazivala njegov realni lik. Naravno, sličnosti su bile odmah vidljive, ali je jasno da je statua napravljena kao smešan umetnički komad. Ovo umetničko delo biće postavljeno na Madera aerodromu u Portugalu koji sada nosi ime poznatog fudbalera.

Nismo sigurni kako se Ronaldo osećao kada je video ovu bistu, ali je bio vidno šokiran kada ju je prvi put ugledao.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group