Mejveder nokautirao Mekgregora

Borba godine je trajala 10 rundi, a Mejveder je iz ringa izašao kao šampion...

Još od prvog najavljivanja ove borbe, fanovi su poludeli i jedva su čekali da vide sudar ova dva titana. 6. avgusta, u ring su ušli Amerikanac Flojd Mejveder i Irac Konor Mekgregor.

Meč je održan u Las Vegasu i oko 20.000 gledalaca pratilo je ovaj meč. Mišljenja su bila podeljena i nije bilo sigurno ko će pobediti, međutim, posle 10 teških rundi, Mejveder je uspeo da nokautira Mekgregora i tako sebi obezbedi 50. pobedu. Mejveder je sa ovom 50. pobedom prestigao Rokija Marćiana i ušao u boks istoriju, a na putu je i da postane prvi milijarder u ovom sportu.

Mekgregor ipak nije uspeo da se suprostavi vatrenom Mejvederu i našao se na podu. Mnogi ga pravdaju tako što kažu da je on UFC borac i da u boks meču nije mogao da koristi svoje potencijale, ali činjenica je da je te večeri bolji bio Mejveder.

Da li će se ova dva borca ponovo naći u ringu još uvek ostaje kao misterija, ali priznajemo da bi voleli da vidimo još jedan okršaj ovih borilačkih mašina.

Ako ste kojim slušajem propustili borbu, možete je ovde pogledati:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group