Mejvejder bi mogao da se vrati zbog meča sa Pakijaom

Jedan od najboljih boksera svih vremena želi da ponovo nastavi sagu o jednom od najdosadnijih megamečeva u istoriji sporta...

Flojd Mejvejder spreman je da rizikuje svojih besprekornih pedeset prema nula zbog izlaska iz penzije i dodatnih 12 rundi protiv Manija Pakijaoa. Određene publikacije već su postavile fotografije napete Flojdove konfrontacije između njega i filipinske bokserske legende u noćnom klubu. Naslovi govore o tome da se  Mejvejder vraća kako bi se borio sa Manijem ove godine, što će mu doneti još jednu devetocifrenu zaradu pobedniku.

Naslovi su već počeli da pumpaju celu priču, najavljujući još jedan veliki meč koji će se dogoditi između Kanelo Alvareza i Genadija GGG Golovkina. Prvi par se poslednji put susreo pre tri godine, u meču koji je na kraju pripao Mejvejderu odlukom sudija. Zvaničnici su na kraju zaključili da je Mani do kraja bio u borbi sa teškom povredom ramena.

ESPN je tada rekao kako je Mejvejder zaradio 220 miliona kao pobednik, dok je prošle godine izašao iz borbe bolji za 285 miliona nakon pobede nad UFC superherojem Konorom Mekgregorom. Pakijau je od poslednjeg meča zahtevao ponovno sastavljanje sa Mejvejderom, posebno nakon nokautiranja Lukasa Matisa za svetsku titulu velter kategorije jula prošle godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group