Novak najavio: Ako osvojimo Dejvis kup skačemo iz aviona!

Prvi teniser sveta, nakon pobede nad reprezentacijom Hrvatske, rekao da će, ukoliko ponovo osvoje Dejvis kup, on i njegovi saigrači zajedno skakati iz aviona i dodao da mu igranje za reprezentaciju predstavlja veliku strast.

Svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković je, nakon plasmana reprezentacije Srbije u četvrtfinale Dejvis kupa, rekao da nastupanje za reprezentaciju ne vidi kao obavezu već kao veliku strast i kao ljubav prema Srbiji i saigračima iz nacionalnog tima. On je naglasio da bi za protivnika u četvrtfinalu više voleo Brazil i najavio da će, ukoliko opet osvoje čuvenu salataru, zajedno sa kolegama iz tima skakati padobranom iz aviona.

„Bolje Brazil, jer bismo mi bili domaćini, da biramo podlogu, uslove, tada sve ide u našu korist, prednost domaćeg terena mnogo znači. Raspored je velika poteškoća za sve nas, ovo je individualni sport, četvrtfinale je odmah nakon Vimbldona, što je loše, gledajući iz moje perspektive, ali ne osećam to kao obavezu, nego kao strast, ljubav prema zemlji, ovim momcima. Kada se okupimo vlada porodični ambijent, atmosfera je preduslov za sjajne partije. Nadam se da će nam se i Janko pridružiti, jer kada smo kompletni, kada je na okupu šampionski tim iz 2010, svakog možemo da dobijemo, i kod kuće i u gostima“, izjavio je Đoković.

Na pitanje da li će opet biti šišanja kao posle osvajanja prve titule, Novak je odgovorio:

„Videćemo sa Viktorom, ali ideja je da skačemo iz aviona“.

Selektor reprezentacije Bogdan Obradović je rekao da je izuzetno zadovoljan igrom reprezentativaca Srbije.

“Momci su pokazali da su sjajni, drago mi je da je sada Novak tu i imamo više kombinacija. Oduševljeni smo Kraljevom, ali videćemo za ubuduće. Četvrtfinale, polufinale, ITF zahteva veći standard, veće hale, moraćemo da gledamo druge kombinacije, drago mi je smo ovoj hali dali pobedničku energiju”, rekao je Obradović.

Foto: Kurir

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group