Novo pojačanje za Partizan


Šampion Srbije, beogradski Partizan, užurbano radi na jačanju zadnje linije pred nastavak izazova...

Pred sam kraj prelaznog roka, crno beli su doveli levog beka, Nikolu Lekovića, na pozajmicu iz poljske Lehije Gdanjsk. Iskusni internacionalac će biti veliko pojačanje za klub, jer se odbrana pokazala kao najranjiviji deo tima.

Nikola Leković ima 25 godina, a prošlog leta je pojačao poljsku ekipu, posle kratke epozide u Vojvodini iz Novog Sada. Fudbalsku karijeru je počeo u beogradskoj Bežaniji, a iskustvo i reputaciju je stekao u Radu sa Banjice. Treba istaći i da je dva puta je bio mladi reprezentativac Srbije. Do kraja poslednjeg dana prelaznog roka očekuju se još nekoliko pojačanja u Humskoj 1, spekuliše se o Marku Deviću (Rubin Kazanj), Saši Zdjelaru (OFK Beograd) i Aleksandru Subiću (Borac Banjaluka)

Partizan će predstojeće jeseni igrati u Ligi Evrope protiv Atletik Bilbaa, AZ Alkmara i Augsburga, a takođe ga očekuju izazovi u nacionalnom prvenstvu.

Foto: B92.net

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group