Originalna ponuda centru Crvene Zvezde

Da navijačka ljubav na poznaje granice, još jednom su na delu demonstrirali navijači Crvene Zvezde...

Imajući u vidu da se košarkaški klub Crvena Zvezda godinama suočavao sa brojnim problemima, prvenstveno finansijske prirode i da su igrački kadar sačinjavali košarkaši „sumnjivog“ kvaliteta, ne treba da čudi da se navijači na različite načine dovijaju, ne bi li klub zadržao kvalitetan sastav.

Posle odličnih partija u prošloj sezoni, rukovodstvo Crvene Zvezde u novu sezonu je ušlo sa visokim ambicijama angažujuži igrače koji mogu da donesu primat na terenu. Najzvučnije pojačanje ovog leta, Crvena Zvezda je angažovala u vidu super-teškog centra - Sofoklis Skorcijanitisa, teškog 156 kg!  Bivši igrač Makabija i Olimpijakosa, svojom snagom i težinom dominira u reketu, a na radost navijača Zvezde dolazi u trenutku kada je centarska pozcija ostala upražnjena, odlaskom Marjanovića u NBA ligu.

Kako je u pitanju igrač od velikog značaja za klub i navijače, simpatizeri kluba su smislili krajnje originalan način da zadrže stamenog centra što duže u klubu. Vlasnik poznate kafane Korčagin u Beogradu i veliki navijač Crvene Zvezde, Vojin Cucić, ponudio je Skorcijanutisu besplatan ručak, dokle god igra u crveno belom dresu! Zaista ponuda kakva se retko viđa. Popularnom „Bejbi Šeku“ (jer svojim stasom i igrama podseća na legendarnog centra Los Anđeles Lejkersa prim.aut.) je putem društvenih mreža ponuđeno da ima besplatan ručak u kafani Korčagin, kako bi ga na taj način dodatno motivisali.

Kako ističe vlasnik kafane, želja je bila da se na ovaj originalan način dodatno pomogne Crvenoj Zvezdi, imajući u vidu da je reč o ubedljivo najjačem i najtežem igraču u timu. Na šaljiv način, gazda kafane je odlučio da „rastereti“ Zvezdin budžet, ali i da promoviše svoj ugostiteljski objekat. Ostaje da se vidi kako će na velikodušnu ponudu reagovati rukovodstvo kluba i sam igrač. Nema sumnje da će mu se svideti srpski specijaliteti.

Skorcijanitis će biti veliko pojačanje za klub, imajući u vidu da je iza njega već 14 profesionalnih sezona, pregršt trofeja i velikih utakmica. Mladim igračima Zvezde će značiti bogato iskustvo koje donosi u klub. Ostaje da se vidi da li će i ova sezona biti uspešna kao prethodna...

K.Č.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group