Raduljica OBRIJAO bradu!!!

Poznati srpski reprezentativac obrijao je svoju prepoznatljivu bradu i potpuno promenio svoj imidž...

Miroslav Raduljica je oduševio svet svojim košarkaškim talentima i sposobnostima, ali on je takođe pokazao da muškarac sa bradom može da bude pravi šmeker i zavodnik. Duga i gusta brada dovela je do toga da ovaj momak postane poznat kao Braduljica i pravi heroj nacije.

Na reprezentativnim utakmicama bio je naš miljenik, a zbog svog humora i šarma, postao je omiljeni košarkaš i pripadnica lepšeg pola. Iako je njegova brada bila njegov zaštitni znak, Miroslav je ipak odlučio da se obrije i da promeni svoj imidž.

 

A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) onFeb 4, 2017 at 1:48pm PST

 

Izgleda da mu je bilo teško da se odmah reši svoje lepe brade, pa je to počeo da radi postepeno. Prvo je ostavio velike brkove i delimičnu bradu koju je nosio neko vreme.

 

A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) onJul 6, 2017 at 10:12am PDT

Međutim, sada je Raduljica potpuno obrijan i zasita ne liči na sebe. Na svom Instagram profilu je podelio nekoliko slika i fanovima pokazao svoj novi izgled, gde deluje kao drugi čovek. Možda je i to razlog zbog koga je hteo da se reši brade, jer ga sada na ulici niko neće prepoznati.

 

A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) onJun 29, 2017 at 9:28am PDT

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group