Rolan Garos: Novak lako protiv Milera

Novak Đoković je u potpunosti vladao situacijom u drugom kolu Rolan Garosa pošto je bez veće muke savladao tenisera iz Luksemburga Žila Milera sa 6:1, 6:4, 6:4…

Realno posmatrajući, ovaj meč je bio jedan od lakših Đokovićevih ispita u ovoj sezoni. Novak je svakog sekunda kontrolisao situaciju na terenu, nametnuo svoj tempo igre i totalno neutralizvao servise Milera, da bi na kraju, više nego zasluženo, otišao u treću rundu takmičenja.

Novaku će na putu do osmine finala stajati mladi Australijanac, Tanasi Kokinakis, koji je u teniskom maratonu savladao zemljaka Bernarda Tomića sa 3:6, 3:6, 6:3, 6:4, 8:6. Jedino što može da brine Noletove navijače jeste medicinski tajm-aut koji je najbolji teniser sveta pozvao usled bolova u leđima i desnoj butini, ali je bez problema nastavio igru u drugom setu.

Zanimljiva situacija se desila u trećoj deonici kada je Novak, u već dobijenom poenu, dotakao loptu koja je izlazila u aut, mada to nije štetilo kranjem rezultatu susreta.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group