Tajson Fjuri uživa u tuči na tribinama

Prema izveštajima, najinteresantniji deo povratničkog meča Tajsona Fjurija, u kome se borio sa Seferom Seferijem, dešavao se u publici...

Nekadašnji prvak teške kategorije ukratko je sve priveo kraju ponašajući se kao da je na pikniku, dok je njegov protivnik morao bolje da razmisli pre prihvatanja meča, uzimajući u obzir svoja trenutna dostignuća i kilažu. Sve je bilo gotovo u četiri runde.

Međutim, oko 15 dobro zagrejanih članova publike bilo je uključeno u kaubojsku salonsku akciju, toliko interesantnu da je čak i Fjuri, nezabrinut zbog svog protivnika, zastao na trenutak i uživao u tuči, pre nego što se vratio svom poslu podelivši i sam nekoliko udaraca.

Ovaj meč je zapravo, predstavljao definiciju povratka za ovog veterana, koji se pre tri godine borio sa Vladimirom Kličkom, što je veoma veliki vremenski period proveden u pauzi i zanemarivanju ove sportske aktivnosti. Ovaj bokser je odlučio da neko vreme odmori i uživa u plodovima svog rada, dok mu povratnički meč nije pao ništa teže.

Međutim, odmah nakon što je borba počela, publika je istovremeno startovala sa izlivanjem svog nezadovoljstva zbog velike razlike u ringu, odnosno toga što je povratnik dosta viši i teži od albanskog rivala, posedujući prednost u svakom smislu, ali je Fjuri ostao potpuno nezainteresovan i odsutan, brižno posmatrajući sukob na tribinama, sve dok se nije vratio u meč i udario Seferija čistim aperkatom i poslao ga na spavanje na kraju četvrte runde.

Na kraju, ostaje pitanje koga će sledećeg Fjurijevi obožavaoci izazvati na borbu, ali sigurno postoji na stotine spremnih fudbalskih, košarkaških i ostalih navijača koji bi se rado upustili u izazov.

Prema velikom interesovanju koje nije krio ni u jednom trenutku, Tajson Fjuri bi verovatno kupio kartu kako bi posmatrao neki sličan grupni duel u publici.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group