Veljko Ražnatović nokautirao Bugarina Krastja Jordanova

Sin Željka i Svetlane Ražnatović je na svom prvom profesionalnom meču odneo pobedu...

Mladi Veljko je mnogo puta na svom Instagram profilu pokazivao svoje borilačke sposobnosti, a ovoga puta se oprobao i na profesionalnom boks takmičenju koje je održano u Jagodini. Njegov protivnik bio je Bugarin Krastji Jordanov  koji je takođe bio vrlo spreman i koji je u ring ušao samo sa ciljem da pobedi.

U jagodinskoj hali “Jasa” se okupilo preko 4000 ljudi i svi su želeli da vide da li će Ražnatović uspeti da pobedi Bugarina u svom debi meču. Ova dva borca su snage odmerili u “kruzer” kategoriji u kojoj nastupaju takmičari do 90,7 kilograma.

Borba je počela sa odmeravanjem, ali Veljko je odmah počeo vrlo agresivno i vršio je jak pritisak na Bugarina koji je posle vrlo kratkog vremena tražio “tajmaut”, kako bi ga pregledali lekari. Kada je meč nastavljen, nije prošlo mnogo i Veljko je uputio jak udarac i tehničkim nokautom eliminisao Jordanova.

Svi prisutni su bili srećni zbog Ražnatovićeve pobede, a oduševljenje nije mogla da sakrije ni njegova majka koja se pohvalila na društvenim mrežama.

 

❤️ MOJE!

A post shared by CECA (@craznatovic_official) onMar 10, 2018 at 1:28pm PST

Pogledajte ovaj boks meč:

Foto: instagram.com/craznatovic_official

Video: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group