ZVER oborio svetski rekord u MRTVOM DIZANJU! (VIDEO)

Edi Hol, poznatiji kao „Zver“, uspeo je da podigne 465 kilograma i tako oduševi i Arnolda Švarcenegera koji je bio u publici...

Edi Hol je jedan od najpoznatijih strongmena koji uvek impresionira svojom snagom. Njegova specijalnost su upravo mrtva dizanja i on je uspeo da pokaže da je pravi šampion u ovoj diciplini. Zver je uspeo da svojom snagom podigne skoro pola tone iz mrtvog dizanja i svi su mogli da vide koliko je to veliki napor za njegovo telo bio.

Kada je podigao teg, on je morao da ga zadrži u podignutom položaju nekoliko sekundi kako bi se podizanje prihvatilo. U tim momentima, Edijeva prava snaga izašla je na videlo. Iako se njegovo celo telo treslo, on je uspeo da teg zadrži u rukama dovoljno vremena kako bi svetski rekord u mrtvom dizanju podigao za još jedan nivo.

Oduševljenje nije mogao da krije ni Arnold Švarceneger koji je bio u publici i koji je konstantno bodrio Edija da obori rekord.

Svaka čast šampione, prava si ZVERINA!

Pogledajte video klip.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group