2017 Kia Picanto – prostrani gradski automobil

Kia je predstavila nekoliko modela na sajmu automobila u Ženevi, a model Picanto privukao je najviše pažnje...

Picanto je autombil koji je kreiran sa ciljem da bude savršeni gradski automobil. Novi model je prostraniji, estetski lepši i ekonomičniji i zbog toga je simpatičan svim ljudima koji se svakodnevno bore sa gradskim gužvama.

Ovaj model ima 5-oro vrata i prostraniji je nego što izgleda. Oni koji su seli u njega kažu da se komonto može porediti i sa većim klasama, kada je prostor u pitanju. Enterijer je možda još više impresivniji od spojlašnjeg izgleda. Sprotski volan, sportska sedišta i ogromni LCD ekran od 7 inča koji krasi kontrolnu konzolu zaista izgleda kao komad najmodernije tehnologije.

Ono što moramo napomenuti je činjenica da Picanto ima najveći prtljažnik u A klasi automobila u koji staje 225 litara, što je odlično za gradski automobil. Kia se potrudila da ovaj automobil učini što udobnijim, pa je vožnja u ovo gradskom autu zaista neosetna, a buka je smanjena na minimum.

Ispod haube se nalazi mali, ali snažan 1.0 litarski motor koji razvija 100 konjskih snaga, što znači da će ovo biti automobil koji će znati i te kako da vas povuče i provoza.

Pogledajte kako je izgledao ovaj automobil na podijumu u Ženevi.

V.P. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group