2017 Subaru Impreza u Njujorku

Pet meseci nakon što su počeli sa najavama i kroz tri koncepta, po jedan za svaku verziju, ovoga puta Subaru predstavlja proizvodnu verziju dva modela na sajmu u Njujorku...

Subaru će predstaviti 2017 Impreza u sedan verziji, kao i hatchback sa petoro vrata, a crossover koji je nazvan Crosstrek u Americi i XV u Evropi i koji smo već videli u koncept obliku prošle nedelje u Ženevi, će doći kasnije. 

Sva tri Impreza koncepta su nam donekle predstavila kako će proizvodni modeli da izgledaju, a kako to Subaru obično uradi i oni su bili pomalo preterani. 

U kratkom saopštenju za javnost, japanska kompanija je rekla: "Impreza je kompletno redizajnirana i spolja i unutra, od unapređene tehnologije i prostranijeg enterijera, do novog spoljašnjeg dizajna. Novi model će obuhvatiti poznate Subaru elemente, kao što je Symmetrical All-Wheel Drive i sigurnosna tehnologija".

Ranije ove nedelje, kompanija je potvrdila 2017 Impreza kao prvi model koji će koristiti Subaru Global Platform koji će se kasnije preneti i na ostale modele u ponudi. Subaru kaže da je nova arhitektura dizajnirana da unapredi upravljanje i osećaj u vožnji, kao i da će doneti najsigurnije modele u narednim godinama.

Auto Exclusive

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group