2017 Toyota C-HR

Manje od dve godine nakon što je predstavila C-HR koncept, koji je nastvljen osveženom verzijom ovog septembra, rival modela Juke se pojavio kao proizvodni model u Ženevi...

Prve zvanične fotografije novog 2017 Toyota C-HR su se pojavila na internetu, a japanska kompanija je pokušala da ostane što bliže konceptu, bez da smanje komfor. 

Baziran je na novoj Toyotinoj arhitekturi TNGA, koju možete naći i u novom Priusu, a kao i kod njega, ovaj model nudi hibrdni pogon sa benzinskim motorom, mada još uvek nema tehničkih detalja. 

Model nesvakidašnjeg izgleda će se pridružiti velikom broju crossover modela koji se pojavljuju, kao što su Fiat 500X, Jeep REnegade, Mazda CX-3, Nissan Juke, Honda HR-V i Chevrolet Trax i nudiće se širom sveta. Prvo se planiralo da bude ponuđen kao Scion u Americi, ali je kasnije kompanija donela odluku da se zatvori ovaj brend, pa će ići pod imenom Toyota. Prodaja kreće naredne godine. 

Auto Exclusive

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group