2018 Audi TT RS traži vašu pažnju

Uskoro stiže novi TT koji će vas oduševiti...

Kada se prvi model TT-a pojavio na ulicama svi su bili u šoku, jer je to bio sportski Audi kakvog smo svi dugo čekali. Iako je Audi poznatiji po svojim dugačkim limuzinama, TT je model koji će zadovoljiti svakog muškarca koji voli brzinu i sportski izgled. Novi TT 2018 podiže već postavljene standarde i pokazuje nam da nije mrtav i da ima mnogo toga da nam ponudi.

Dizajniran specijalno da bude konkurent  sportskim zverima kao što su Porsche 718 Cayman S i BMW M2, ovaj automobil će definitivno u tome uspeti, jer je pravi primer sportskog automobila.

Zadržan je klasični oblik i TT izgled koji je dosta poboljšan i modernizovan. Kada se uporedi sa prvobitnim modelom, novi TT deluje oštrije, namrštenije i dosta agresivnije. Takav utisak se dobija zbog aerodinamične karoserije koja ima sportske i izlomljene linije. Takođe, najmoderniji LED farovi su fenomenalni i zaista čine da Audi izgleda neverovatno moderno i futuristički.

Ispod haube se takođe dešava magija. Novog Audija pokreće 2.5 litarski TFSi motor od 5 cilindara koji razvija snagu od 400 konjskih snaga, što znači da je ovo najsnažniji TT model do sada. Toliko je brz da brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.6 sekundi i ima maksimalnu brzinu od 280 km/h.

Audi TT će se uskoro naći u prodajnim salonima a njegova osnovna cena biće $64,900.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group