Vožnja - Automobili

Ekskluzivne fotografije novog BMW X2 modela

Ovo su prve fotografije na kojima je novi BMW bez maskirne folije...

Paparaco fotografi sa portala Carscoops uspeli su da fotografišu novi X2 model na transportnoj prikolici i omogućili svima nama da se divimo novom BMW čudu. U pitanju je SUV vozilo manjih razmera koje će biti savršeno za grad i putovanja, tako da očekujemo da će ovaj model postati pravi hit.

Koliko možemo videti na ovim fotografijama, BMW se potrudio da ovaj model izgleda agresivno i da deluje kao sportski model, tako da je ovo pravo osveženje u SUV klasi automobila. Iako je manjih razmera nego modeli X3, X5 i X6, ovaj X2 model deluje konforno i čini se da će omogućiti sasvim dovoljno mesta za četvoročlanu porodicu.

Nažalost fotografije enterijera nemamo, a informacije o performansama i agregatima još uvek nisu zvanično objavljenje, pa ćemo morati još malo da sačekamo kako bi dobili sve informacije.

Međutim, za početak su nam ove fotografije dovoljne, jer tačno možemo videti kako će izlgedati novi BMW, a kada budemo videli i enterijer, to će biti samo šlag na torti.

Foto: Carscoop

Pogledajte galeriju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group