Vožnja - Automobili

Stilizovani BMW i8 bolji od originala

Ako ste mislili da BMW i8 ne može više da vas iznenadi, onda ste se prevarili...

AC Schnitzer, kompanija koja se bavi unapređivanjem automobila, napravila je stilizovanu verziju novog hibridnog modela i8. Iako BMW i8 sam po sebi izgleda fantastično, nova stilizovana verzija ima par dodataka koji čine ovaj model još izuzetnijim.

AC Schnitzer nije radio nikakve dorade na specijlanom hibridnom motoru koji pokreće i8. Ova kompanija koncetrisala se samo na estetski izgled i unapredila hibridnog BMW-a. Novi i8 sadrži nove sajtne, usisnike za vazduh i prelepi zadnji spojler koji doprinosi  da ovaj automobil izgleda kao super-sportski bolid. Ogromne felne od 22 inča i fenomenlane petokrake aluminijumske felne takođe su odličan dodatak novom i8 modelu.

Za razliku od svog prethodnika, stilizovani i8 napravljen je isključivo od karbonskih vlakana što ga čini neverovatno laganim i izdržljivim.  Novi sistem vešanja učvrstio je ponašanje na drumu i spustio automobil za dodatnih 25 mm. Ovo je definitivno najagresivniji BMW automobil do sada.

Pogledajte video klip i uživajte!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group