10 najzanosnijih guza svih vremena

Lažne ili ne, nama nije važno, zanosne guze koje krase lepotice širom sveta današnja su tema...

Zadnjice su jedan od najprimećenijih atributa poznatih ličnosti. Najviše prašine podiže se prilikom razgovora o tome da li su prave ili nisu. Postoji čitava „nacija“ u Holivudu koju nazivaju „plastičnim ljudima“ zbog pre svega broja operacija kojima su se podvrgli da bi izgledali kako izgledaju danas. Najveća verovatnoća je da ono što vam se i svidi na njima nije original.

Koliko god se slavne ličnosti trudile da njihovi novi atributi deluju prirodno, većini ljudi ne uspevaju da zamažu oči. Takođe, pored plastične hirurgije, mnoge zvezde se okreću Fotošopu kako bi makar na fotografijama ili u spotovima izgledale fantastično. Čak je i zanosna Bijonse bila optužena da je fotošopirala svoje kukove u jednom spotu.

Najpoznatija od svih je bila Kajli Džener koja je tvrdila dugo vremena da su njene usne prave. Senzualan izgled njenih usana gotovo da nas je naveo da u to i poverujemo, međutim ista više nije mogla da podnese pritisak javnosti i priznala je da je išla na punjenje usta filterima. Takođe, Kajli je na Instagramu objavila fotografiju ispod koje je napisala da koristi kremu pod nazivom „PureLeef“ zahvaljujući kojoj se njena guza primetno povećava. Rekla je naravno da se radi o potpuno prirodnom proizvodu – a kako drugačije.

Pogledajmo sada najseksipilnije guze svih vremena koje nam je doneo Holivud:

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group