iqos

PROMO

Jubilej koji je zasijao Beogradom

PROMO

Godine prolaze, dani se nižu kao perle, a svaka od njih nosi svoju priču, u koju su utkane posebne emocije i doživljaji…

 

U ovom neprekidnom toku vremena, obeležavamo jubileje koji nas vezuju za naše voljene osobe i posebne uspehe koje smo postigli, jer to su retki trenuci kada zastajemo, osvrćemo se i sa ponosom sabiramo naše dragocene uspomene.

 

Proslave godišnjica su vreme za zahvalnost. Zahvalnost za sve što smo prošli, za sve izazove koje smo savladali i za sve one koji su nam na tom putu pružali ruku, podršku i ljubav. To su posebne prilike kada shvatamo koliko smo bogati, ne u materijalnom pogledu, već u onom suštinskom - ljubavi, prijateljstvu i iskustvima.

U svetu u kojem trendovi dolaze i prolaze, elegancija, sofisticiranost i kvalitetne stvari zauzimaju posebno mesto. Zato je ova godina obeležena izuzetnim događajima koji su nas obasjali svojim stilom i inovacijama.

 

Deset godina inovativnih dostignuća, predanosti i promene postale su sinonim za IQOS brend, koji je izgradio snažnu zajednicu punoletnih pušača koja veruje u bolju alternativu širom sveta, pružajući im bolji izbor od nastavka pušenja cigareta i omogućavajući im iskustvo uživanja u pravom duvanu bez dima.

iqos
iqos
iqos
iqos
iqos

Tokom cele 2024. godine, IQOS proslavlja ovaj jubilej sa brojnim događajima i inicijativama, uključujući lansiranje nove limitirane serije IQOS ILUMA.

 

Dan pre nacionalnog lansiranja nove ILUMA limitirane serije, koja se izdvaja od konkurencije svojom izvanrednom estetikom i naprednom tehnologijom, Beograd je zasijao uz veliki događaj u Silosima. U saradnji sa Markom Nastićem, povodom promocije njegovog novog albuma, posetioci su imali prilike da uživaju u spoju inovativnog zvuka i neverovatne energije boja nove serije IQOS uređaja. Nezaboravan miks muzike i boja bio je podsetnik da granice između realnosti i imaginacije ne postoje, ukoliko ste u društvu pravih ljudi.

Najlojalniji članovi IQOS & Friends zajednice takođe su uživali u izuzetnim aktivnostima, od kojih se posebno izdvaja NEON PAINTING PARTY. Ovaj događaj, održan 20. maja u IQOS butiku u TC Galerija u Beogradu, pružio je jedinstveno umetničko iskustvo. U mračnom ambijentu, korisnici su imali priliku da stvaraju svoja umetnička dela koristeći neonske boje, pretvarajući noć u magičnu paletu svetlosti i kreativnosti, ali i priliku da kupe ILUMA NEON PURPLE uređaj i otkriju zašto je on simbol napretka, dobrog stila i pozitivnih promena.

iqos
iqos
iqos
iqos
iqos

IQOS je pokazao da proslava jubileja nije samo posmatranje unazad, već i usmeravanje pogleda ka budućnosti. To je prilika da se inspirišu nove generacije i postave još ambiciozniji ciljevi. Kompanija Philip Morris International ponosno je objavila da IQOS zajednicu od preko 28,6 miliona korisnika čini čak 20,8 miliona bivših pušača cigareta, koji su u potpunosti prešli na ovo naprednije i bolje rešenje. Zajedno sa njima, IQOS nastavlja da gradi budućnost bez dima, inspirisan snagom trajnih veza i zajedništva.

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA PRIME

iqos

IQOS ILUMA

iqos

IQOS ILUMA ONE

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.