iqos

PROMO

Gedžeti za dobar stil muškarca

PROMO

Moderan muškarac je svestan da dobar stil nije samo odabir kvalitetne odeće. Da bi uvek bio u toku sa najnovijim trendovima, za sebe bira gedžete koji, ne samo da odražavaju njegov stil, već mu u velikoj meri olakšavaju svakodnevni život. Ovi esencijalni dodaci čine svaki njegov dan funkcionalnijim i na elegantan način se uklapaju u dinamičan život koji vodi...

 

Ulazak u novu godinu nas nekako uvek ohrabri da donosimo bitne (ponekad i teške) odluke. To je vreme kada dobijamo želju da iskorenimo loše novike i da pravimo nove, optimistične planove za budućnost. Umesto klasičnih rezolucija koje često ostavljamo po strani već u prvom mesecu, zašto ne bismo ovog puta razmotrili odluke koje su povezane sa ulaganjem u sebe i svoj lični napredak? Ovo može uključivati različite aspekte života, od zdravlja i obrazovanja, do profesionalnog razvoja, što bi pozitivno uticalo na naše samopouzdanje. I zato…

…vreme je za dobar start ove godine!

U svetu gde se brzina života meri inovacijama, savremeni muškarac je prava slika uspeha. Zato smo čvrsto rešeni da se ove godine posvetimo sebi, svom poslu, uvek spremni na dobar provod i odani svom ličnom razvoju, vešto gradeći most između profesionalnog i ličnog života. Ne samo da pratimo trendove, mi sami postajemo trendseteri, a naš ključni saveznik u ovom dinamičnom putovanju su savremeni gedžeti koji nam olakšavaju svaki korak ka ostvarivanju ciljeva. Pažljivo biramo uređaje koji će nam pružiti maksimalnu podršku, od pametnih gedžeta za praćenje zdravlja, do najnovijih alata koji će ubrzati naš rad i olakšati nam život, kao i kompletnu organizaciju.

Pametni telefon za brzinu i efikasnost

U traganju za vrhunskim doživljajem tehnologije, treba se opredeliti za najbolji pametni telefon koji će zadovoljiti sve naše potrebe. Ovaj uređaj je mnogo više od uobičajenog sredstva za komunikaciju - to je izraz našeg stila, moćni alat za produktivnost i vrhunsko iskustvo povezivanja sa svetom. Sa elegantnim dizajnom, snažnim performansama i impresivnim ekranom, telefon postaje produžetak naše ličnosti. Kvalitet kamere, dugotrajna baterija, brzo punjenje i mogućnosti za prilagođavanje su samo neki od ključnih faktora, koje čine ovaj telefon našim neophodnim saputnikom u svakodnevnim avanturama.

Pametni sat sa stilom

Pametni sat nije samo uređaj koji meri vreme, već elegantan komad tehnologije koji se stapa s našim ličnim izrazom. Sa preciznim senzorima i nizom naprednih funkcija, ovaj sat nam omogućava da pratimo svoje aktivnosti, meri nivo stresa ili jednostavno možemo prilagoditi izgled ovog sata prema svom raspoloženju ili stilu. Možemo se odlučiti za klasičan model sa kožnim kaišem koji odražava prefinjenost ili modernu verziju s metalnom narukvicom koja ističe dinamičnost. Mogućnost da primimo notifikacije, kontrolišemo playlistu naših omiljenih pesama, ili vršimo plaćanja putem sata samo su dodatni razlozi zašto je pametni sat postao ključni deo našeg života.

Bežične slušalice za udobnost i kvalitet zvuka

Bežične slušalice nisu samo praktično rešenje za izbegavanje zapetljanih kablova, one su izjava o slobodi i mobilnosti, naročito za muškarce koji vode aktivan život. Danas cenimo udobnost koju nam ove slušalice pružaju, jer nam omogućavaju slobodno kretanje i istraživanje sveta oko nas, dok istovremeno uživamo u omiljenim pesmama ili obavljamo poslovne razgovore. Bilo da se nalazimo na poslu, u teretani ili se šetamo gradom, ove slušalice nam pružaju besprekoran zvuk i olakšavaju multitasking.

Prenosivi punjač (power bank) za nesmetano funkcionisanje

Sa kapacitetom da oživi bateriju, kad god i gde god da je potrebno, prenosivi punjač postaje neizostavna oprema u svakodnevnom životu. Bez obzira da li se nalazimo u vožnji, na aerodromu ili izletu, ne želimo da nam baterija bude prepreka ka nesmetanom funkcionisanju. Lako se smešta u džep ili torbu, osiguravajući nam mogućnost da uvek ostanemo povezani sa svetom oko sebe. Ovaj neizostavni gedžet nije samo dodatak, već ključ za očuvanje neometanog iskustva u svim situacijama koje nam život može doneti.

Elegantna futrola za laptop

Elegancija i praktičnost sve češće idu zajedno. Zato moderan muškarac bira svaki detalj svog radnog okruženja, kompjuter koji ispunjava sve njegove prohteve, uključujući i futrolu za svoj laptop. Futrola nije samo zaštita ovog uređaja, već i izraz stila u poslovnom svetu. Sa dovoljno prostora za dodatne dokumente, pribor i držanje pametnog telefona, futrola je danas organizacioni alat koji nam olakšava svakodnevne zadatke. Izuzev toga, odabirom kvalitetne futrole, investiramo u svoj profesionalni imidž.

IQOS - tehnološka vizija manje štetne alternative

Kao deo januarskog transformativnog procesa, ukoliko ste korisnik nikotinskih proizvoda, pravo je vreme da razmislite o prelasku sa cigareta na manje štetne alternative. IQOS ILUMA je pametan i inovativan pristup, koji nimalo ne umanjuje vaše zadovoljstvo. Kao napredna alternativa klasičnim cigaretama, omogućava vam da i dalje uživate u svom omiljenom svakodnevnom ritualu, ali na način koji smanjuje izloženost štetnim supstancama prisutnim u dimu tradicionalnih cigareta. Postoji suštinska razlika između grejanja i sagorevanja. Grejanjem umesto sagorevanjem, IQOS ILUMA eliminiše neke od ključnih negativnih efekata tradicionalnog pušenja, a i dalje omogućava uživanje u autentičnom ukusu duvana. Aerosolni ostatak se suštinski razlikuje od dima tradicionalnih cigareta, a zahvaljujući pomenutom sistemu zagrevanja, značajno smanjuje ili eliminiše formiranje katrana. Nikotin nije glavni uzročnik bolesti povezanih sa pušenjem, već su za to krivi drugi sastojci koji se ispuštaju sagorevanjem cigareta. Ukoliko koristite IQOS ILUMA uređaje, i dalje ćete osećati pravi ukus duvana, ali bez katrana.

 

Ukoliko niste znali, „katran“ je ostatak od dima cigarete nakon što cigareta sagori. IQOS ILUMA ne proizvodi katran jer zagreva duvan, umesto da ga sagoreva, a sadrži znatno niže nivoe štetnih sastojaka nego što je slučaj sa cigaretama. Potpuni prelazak na IQOS ILUMA je manje štetan od nastavka pušenja cigareta, pri tom ćete eliminisati vatru, dim i pepeo, neprijatne mirise koje upija vaša garderoba, koža, kosa, upaljače i nered, odnosno sve ono što umanjuje vaše uživanje.

 

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos
iqos

Premijum držač

  • Mono telo
  • Anodizovani aluminijum
  • Novo Flush soft dugme
  • Personalizacija prstena
  • H101 x ⌀14.5mm
  • Težina: 30.5gr

Premijum punjač

  • V21.5 x Š47 x D23.4
  • Težina: 116.5gr

Vreme je da razmislite i donesete dobre odluke koje će obeležiti početak ove godine. Želimo vam da sa stilom ostanete u dobroj formi, vodite računa o svom zdravlju i uživate u životu.

iqos