iqos

PROMO

Kako isplanirati savršeni doček Nove godine

PROMO

Dolazak Nove godine je trenutak kada se zatvara jedno poglavlje života i otvara se novo, sa puno želja, ciljeva, obećanja i avantura koje nas čekaju…

 

Euforija nas obuzima pri samoj pomisli na organizovanje dočeka, jer to nije veče kao i svako drugo, to je spona između stare i nove godine, kada sumiramo protekle događaje i doživljaje, kada slavimo uspehe i sve ono što smo naučili iz izazova kroz koje smo prošli. To veče je ispunjeno radošću i osmesima, veče koje obećava!

 

Vesela muzika odzvanja sa svih strana, jelke su okićene, lampice trepere u prazničnom ritmu… Preostaje samo još odabrati idealno mesto i sa kim podeliti ove trenutke koje ćemo sa zadovoljstvom pamtiti.

iqos

U novogodišnjoj noći važno je da kreirate ambijent, koji naravno zavisi od vaših želja i potreba - intimno okupljanje ili intenzivna zabava koja će potrajati do ranih jutarnjih časova prvog januara. Ukoliko vam je najprijatnije u svom domu, osmislite ga u romantičnom duhu i provedite ga sa svojom voljenom osobom ili ga pretvorite u veseli kutak za opuštanje i druženje, pripremite muziku, večericu, omiljene koktele i pozovite najdraže prijatelje na karaoke. Možete osmisliti veče koje će biti u retro ili disko stilu, ili se jednostavno dogovorite za boju večeri, tako da možete organizovati white, red ili black party, gde i vi i vaši gosti morate ispoštovati dress code. Maskenbal je uvek zabavno rešenje, naravno ko voli i ima vremena da pronalazi kostime. Poigrajte se sa dekoracijom i svetlom, pripremite muziku, okačite disko kuglu i žurka može da počne!

Ukoliko volite izlaske i niste kućni tip, ne propustite priliku da u društvu prijatelja dočekate prve trenutke Nove godine u živahnom ritmu Beograda, po kome je naša prestonica i poznata. Za one koji su u potrazi za energičnijim provodom i žele da osete dinamičnu atmosferu Beograda, tokom novogodišnje noći postoji izbora u izobilju i mesta gde se stvaraju nezaboravne uspomene. Beogradski klubovi, poznati po svojoj energiji i ekskluzivnosti, pružiće vam izvanrednu priliku da doček provedete sa stilom. Od sofisticiranih lounge barova do klubova „koji su na glasu”, kafana, splavova, boemske četvrti Skadarlije, svaka lokacija u Beogradu ima svoj jedinstveni karakter i šarm. Nećete pogrešiti ni ako izlazak ostavite za dan posle, jer u Beogradu kao da je svaki dan Nova godina.

iqos iqos iqos

Ako ste više za tradicionalniji pristup, doček na beogradskim ulicama je neizostavni deo novogodišnje magije, a posebno Trg Republike, koji postaje centar svečanosti, okupljajući ljude iz svih krajeva grada i regiona. Ovde možete uživati u neponovljivoj atmosferi, koncertima na otvorenom i vatrometu koji će obasjati nebo tačno u ponoć, stavljajući tačku (ili tri tačke) na godinu koju ostavljamo iza sebe, osvetljavajući nam put koji nas čeka u budućnosti. Ova vrsta proslave je idealna za one koji vole da budu deo velike, otvorene zabave, gde energija našeg glavnog grada pulsira najjače.

U svakom slučaju, gde god da odaberete da proslavite Novu godinu, ukoliko ste korisnik nikotinskih proizvoda, nemojte zaboraviti da sa sobom ponesete novi IQOS ILUMA STARDRIFT uređaj, koji će vam ponuditi unapređeno iskustvo i omogućiti novi nivo zagrevanja duvana. IQOS ILUMA STARDRIFT kreirane po vašoj meri, u nebesko plavoj boji i u dizajnu ispirisanim zvezdanim nebom. Uz revolucionarni SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™, inovativnu tehnologiju u osnovi IQOS ILUMA uređaja, sada nema oštrice unutar uređaja što znači da više nema potrebe za čišćenjem uređaja. Kreirani za prave hedoniste i uklopljeni uz svaki stil i za svaku priliku, inovativni IQOS ILUMA uređaji su vaš novi savršeni pratilac u Novoj godini.

 

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos

IQOS ILUMA PRIME STARDRIFT

iqos

IQOS ILUMA STARDRIFT

iqos

IQOS ILUMA ONE STARDRIFT

iqos

IQOS ILUMA PRIME STARDRIFT

iqos

IQOS ILUMA STARDRIFT

iqos

IQOS ILUMA ONE STARDRIFT

Neka doček bude obeležen osmesima i uživanjem svih vaših čula, lepim trenucima koje ćete doživeti sa dragim osobama. Slavite život, a neki od vas i nove početke, nove odluke, nove ciljeve. Ne propuštajte dobre prilike i nazdravite za sve nove uspomene. Živeli!

iqos