iqos

PROMO

Decembarska odiseja: Putovanja za kraj godine koja ćete pamtiti čitav život

PROMO

Kraj godine je uvek nekako čaroban, kao da vreme na trenutak usporava, pružajući nam priliku da se preispitamo i podsetimo svega što smo u proteklih 365 dana proživeli i naučili...

 

Sa svojim kratkim danima i dugim noćima, decembar donosi posebnu vrstu čarolije. Ovaj mesec ne predstavlja samo kraj kalendarske godine, nego i period kada se pravi rezime svega, vreme za introspekciju i za pripremu novih planova i ciljeva.

 

U ovom trenutku, većina od nas razmišlja o putovanjima kojim će obogatiti svoje životno iskustvo i otvoriti nove poglede na svet. Putovanje na kraju godine ne mora biti isključivo beg od hladnoće i svakodnevne rutine, već i prilika da stvorimo uspomene koje će trajati čitav život, prilika da se oslobodimo starog i zakoračimo u novi početak.

 

U ovo doba godine čini se da i svet prolazi kroz transformaciju. Gradovi se oblače u praznične odore, ulice postaju živopisne i pune iskrica, a ljudi su raspoloženiji, jer dolazi vreme za praznike, odmor i slavlje. U tom prazičnom duhu, izdvajamo četiri destinacije koje nude priliku da doživite nešto sasvim novo i drugačije, mesta koja će vas inspirisati i ostaviti trajni utisak na vaše srce i um.

Novogodišnja noć u Njujorku

Nema ničeg simboličnijeg za proslavu Nove godine od dočeka na Tajms Skveru u Njujorku. Ovaj događaj je više od proslave, budući da predstavlja globalni fenomen koji svake godine privuče hiljade ljudi. Okruženi svetlima velikog grada i energijom koja se može osetiti u vazduhu, ovo je mesto koje obećava i gde se snovi ostvaruju. Njujork tokom decembra postaje prava zemlja čuda, sa božićnim bazarima, klizalištima i spektakularnom novogodišnjom zabavom.

Tradicionalni Božić u Beču

iqos

Beč, sa svojim veličanstvenim palatama i klasičnom muzikom, pruža jedinstveno putovanje kroz vreme. Decembar u Beču je kao hodanje kroz božićnu razglednicu u stvarnom životu. Gradski tržni centri i ulice okićene su hiljadama lampica, a vazduh miriše na kuvano vino i poslastice od cimeta. Ukoliko se zateknete u Beču u ovom periodu, obavezno posetite tradicionalne božićne pijace i doživite čaroliju stare Evrope, dok se pripremate za novi početak.

Aurora Borealis u Švedskoj

Švedska, zemlja dubokih šuma i spektakularnih prirodnih fenomena, predstavlja idealno mesto za one koji žele da dožive čaroliju. Zamislite sebe u tišini švedske divljine, gledajući kako se boje aurora borealis presijavaju na noćnom nebu. Ovo iskustvo ne samo da nudi nezaboravan vizuelni spektakl, već pruža i trenutke za razmišljanje i povezivanje sa prirodom. Švedska, sa svojim prelepim pejzažima i mirnim jezerima, nudi savršenu kombinaciju uživanja u prirodnim bogatstvima, uz relaksaciju i opuštanje.

Egzotični doček na Baliju

iqos

Za one koji žele da pobegnu od zimske hladnoće, Bali predstavlja savršenu destinaciju. Ostrvo bogova, kako ga mnogi nazivaju, nudi toplo sunce, prelepe plaže i jedinstvenu kulturu. Doček Nove godine na Baliju je kombinacija tradicionalnih balinežanskih običaja i modernih zabava na plaži. To je mesto gde se spajaju duhovnost i zabava, gde možete pronaći unutrašnji mir dok se pripremate za novu godinu punu avantura.

Nova godina je pravo vreme za nove odluke

U susret praznicima, inspirisani smo da ostavimo iza sebe loše navike i usmerimo se ka svetlijim trenucima koji nas čekaju. Upravo iz tog razloga, ukoliko ste korisnik nikotinskih proizvoda ili ste doneli bolji izbor da sa cigareta pređete na manje štetne alternative, ne zaboravite da ponesete sa sobom IQOS ILUMA uređaj, kako biste bezbrižno uživali tokom novogodišnje noći. Bilo da se nalazite na živahnom Tajms Skveru, u bečkoj božićnoj bajci, na sunčanim plažama Balija, ili pod očaravajućom aurorom borealis u Švedskoj, IQOS ILUMA je vaš saputnik u kreiranju novih, zdravijih navika. Njegov praktični, džepni dizajn ne zahteva čišćenje i savršen je za svaki dan i kada ste u pokretu. Uz inovativnu tehnologiju zagrevanja pravog duvana bez oštrice koja vam omogućava intenzivnije uživanje u omiljenim aromama, IQOS ILUMA uređaji će vas oduševiti novim nivoom uživanja.

 

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos
iqos

Premijum držač

  • Mono telo
  • Anodizovani aluminijum
  • Novo Flush soft dugme
  • Personalizacija prstena
  • H101 x ⌀14.5mm
  • Težina: 30.5gr

Premijum punjač

  • V21.5 x Š47 x D23.4
  • Težina: 116.5gr

Ovaj decembar je idealan da se prepustite čarima putovanja i doživite svet na jedinstven način. Uživajte u svakom trenutku, noseći sa sobom duh novih početaka i novih šansi. Neka ova Nova bude za pamćenje!

iqos