iqos

PROMO

Šta je svakom muškarcu potrebno za savršeni doček Nove godine?

PROMO

Kako se približava 31. decembar, sve više se budi želja da se te posebne večeri predstavimo u najboljem svetlu, kako bismo sa stilom ispratili staru godinu i puni samopouzdanja zakoračili u novu...

 

Kucnuo je čas. Da razmislimo, zamislimo i osmislimo naš autfit za doček, jer to je veče kada sve dobija na važnosti i kada se trudimo da vodimo računa o kombinaciji stila i elegancije. A da bismo bili „na nivou zadatka” kada proslavljamo sve postignuto u ovoj godini i pripremamo se za sve nove uspehe koji dolaze u 2024-oj, otkrivamo vam šta je neophodno da svaki pravi gradski šmeker ima kod sebe:

Obucite se u skladu sa vašim karakterom

Izbor odevne kombinacije za proslavu Nove godine treba da predstavlja snažnu izjavu o vašim ambicijama i karakteru. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za elegantno odelo koje zrači sofisticiranošću, ni ako odaberete nešto ležerniju odevnu kombinaciju, jer najbitnije od svega je da budete svoji! Za slojevito oblačenje predlažemo sako, koji je idealno rešenje za sve prilike, bilo uz džins ili pantalone, a možete ga kombinovati uz košulju, ili majicu kao opušteniju varijantu. Cipele moraju da se usklade sa garderobom, tako da vam je naš savet da birate udobnu obuću, u kojoj ćete moći da đuskate do ranih jutarnjih časova. Naravoučenije - svaki komad garderobe treba da pošalje jasnu poruku ljudima oko vas ko ste i kuda želite da idete, ali, najbitnije je da se vi osećate prijatno u svojoj koži.

Ručni sat kao simbol moći

Možda nikada nećete osvojiti najviše planinske vrhove ili zaroniti do najmračnijih dubina okeana, ali zato možete ponosno nositi satove, koji su oličenje hrabrosti i stila. Časovnik koji ćete poneti na svom ručnom zglobu treba da odražava vašu sigurnost, posvećenost trenutku i spremnost da cenite svaki momenat koji imate, poštujući svoje vreme, kao i vreme vama bliskih ljudi. U zavisnosti od kombinacije za koju se odlučite, sat bi trebalo da prati vaš odevni stil, ali da u isto vreme prikazuje vašu sigurnost i snagu. Uz elegantniju varijantu, možete odabrati klasičan ručni sat sa kožnom ili metalnom narukvicom, dok uz opušteno-elegantni stil možete nositi gumenu narukvicu ili pametni sat. Izbor je na vama. Samo budite obazrivi i pet minuta pre ponoći počnite da gledate na sat i budite spremni da prvi šapnete želju osobi koja vam se dopada. Tik tak, tik tak...

Novčanik koji mnogo govori

Svaki muškarac će reći da je odabir savršenog novčanika prava filozofija, jer on mora ispuniti brojne zahteve. Pored čuvanja novca, kartica i sitnih predmeta, novčanik je aksesoar koji kod muškaraca predstavlja modni detalj i odličan je pokazatelj stila i ukusa. Iako je uglavnom skriven, kada se izvadi iz džepa on privlači pažnju i zato treba odabrati novčanik koji će pratiti stil osobe koja ga nosi. Ako razmišljate o funkciji, s obzirom da muškarci uglavnom nose novčanik u zadnjem džepu pantalona, najistrajniji je novčanik od kože, koji se može uklopiti uz svaki autfit.

Mobilni telefon koji beleži uspomene

Mobilni telefon više nije samo uređaj za komunikaciju, već svojevrsni produžetak naše ličnosti, koji nam daje priliku da držimo svet na svom dlanu. Kada se budete pripremali za doček Nove godine, pobrinite se da baterija vašeg mobilnog telefona bude sasvim puna, kako biste mogli da zabeležite sve interesantne i zabavne trenutke koje želite da sačuvate u svojim uspomenama. Ko zna, možda ćete baš na dočeku upoznati osobu sa kojom ćete provesti život i tada napraviti svoju prvu zajedničku fotografiju...

Miris koji ostavlja trag

Pored pažljivo odabrane odevne kombinacije, ne zaboravite magični element koji ostavlja neizbrisiv trag - parfem. Odabir savršenog mirisa je izuzetno lična stvar, ne samo zbog činjenice da jedan parfem na koži svake osobe stvara jedinstvene akorde i daje vam priliku da zaista ostavite lični pečat. Parfem koji birate za doček Nove godine trebalo bi da bude odraz vašeg duha, vaše jedinstvenosti i nešto što će vam pomoći da ostavite dubok trag u mislima svih ljudi sa kojima ćete se tokom ove večeri susresti.

Za hedoniste sa stilom

Ukoliko ste korisnik nikotinskih proizvoda, da biste bezbrižno uživali tokom novogodišnje noći, nemojte zaboraviti da sa sobom ponesete novi IQOS ILUMA uređaj, koji će vam ponuditi unapređeno iskustvo i omogućiti novi nivo zagrevanja duvana. Njegov praktični, džepni dizajn ne zahteva čišćenje i savršen je za svaki dan i kada ste u pokretu.

 

IQOS ILUMA je kreiran po vašoj meri, u pet boja, tako da se može uklopiti uz bilo koju odevnu kombinaciju. Uz revolucionarni SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™, inovativnu tehnologiju u osnovi IQOS ILUMA uređaja, sada nema oštrice unutar uređaja što znači da više nema potrebe za čišćenjem uređaja. Kreirani za prave hedoniste i uklopljeni uz svaki stil i za svaku priliku, inovativni IQOS ILUMA uređaji su vaš novi savršeni pratilac u Novoj godini.

 

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos
iqos

Premijum držač

  • Mono telo
  • Anodizovani aluminijum
  • Novo Flush soft dugme
  • Personalizacija prstena
  • H101 x ⌀14.5mm
  • Težina: 30.5gr

Premijum punjač

  • V21.5 x Š47 x D23.4
  • Težina: 116.5gr

Trebalo bi da smo kompletirali celu „ček listu”. Ne preostaje vam ništa drugo, osim da pored svega navedenog ponesete lepo raspoloženje, kao i osmeh kojim ćete pleniti celo veče i kojim ćete osvajati ženska srca... Srećno!

iqos