iqos

PROMO

Šta pokloniti voljenoj osobi za 8. mart?

PROMO

U prvom mesecu proleća, mnogi muškarci su nespremni i imaju dilemu kako da obraduju svoje lepše polovine (ili majke, tetke, bake). Zato na vreme razmislite i pripremite lepe i praktične poklone za 8. mart – poseban dan u godini, kada slavimo nežnost, snagu i veličinu žena širom sveta...

 

Jedan, dva, tri… otkucavaju dani, a praznik je već blizu! Da li ste i vi od onih koji čekaju poslednji momenat i svojoj devojci kupe prvo što im padne pod ruku, onako neplanski? Ako jeste, prestanite sa svojim lošim navikama, jer kome ćete posvetiti pažnju, ako ne njoj? Zašto ove godine ne biste na vreme pronašli savršen poklon za svoju dragu, koji će probuditi radost i osmeh na njenom licu? To može biti buket cveća (ali njenog omiljenog!) sa svežim mirisom proleća, lepo upakovana čokoladna poslastica za koju ste sigurni da će zadovoljiti njena čula, ili odvojite malo više vremena i pronađite simbol koji vas povezuje i odražava vašu ljubav, a koji će nju zaista ostaviti bez teksta!

 

Sigurno smo, da u srcu svakog muškarca, ipak leži želja da obraduje svoju lepšu polovinu, da joj pokaže koliko je posebna i nezamenljiva, a 8. mart je svakako savršena prilika za to. Izdvojićemo nekoliko najboljih načina, sa kojim ne možete pogrešiti:

BUKET CVEĆA

Buket cveća zvuči ti nekako... kao klasičan kliše? Ukoliko posmatraš iz drugog ugla, svaki cvet u tvom buketu može postati mala zvezda na crvenom tepihu, spremna da tvojoj dragoj osobi šapne nešto posebno. Ako ruža simbolizuje ljubav, onda je ona kao glavna zvezda uvek u centru pažnje, sa svojim karakterističnim izgledom i opojnim mirisom. Možeš se odlučiti i za drugačiji komplet cvetova, za koje pouzdano znaš da će joj preneti poruku tvoje naklonosti. A šta je najbolje kod buketa cveća? On ne dolazi sam - dolazi sa celim paketom emocija! To nije samo gomila lepo aranžiranih cvetova, to je simbol ljubavi i trenutaka koje deliš sa osobom kojoj je buket namenjen.

ROMANTIČNA VEČERA

Ako si ipak ostao nespreman, uvek postoji rešenje. Kao svaki pravi šmeker, možeš uvek izvući keca iz rukava - izlazak na romantičnu večeru za 8. mart! To je tvoj tajni adut za osvajanje njenog srca. Večera van kuće je kao spas od dosadne svakodnevice. Izađite, opustite se uz vaše omiljeno vino i ispunite veče romantikom.

NEODOLJIV PARFEM

Parfem je kao čarobni štapić u bočici, spreman da dodirne čula i kreira nezaboravne uspomene. Za 8. mart, kada se slavi snaga i lepota žena širom sveta, pokloniti parfem nije samo gest ljubavi, već i način da se doda malo čarolije. Ponekad je teže pogoditi miris nego dobiti sedmicu na lutriji, ali ne posustajte. Ukoliko niste sigurni koji parfem voli, uvek možete pitati njene drugarice za preporuku.

VIKEND SAMO ZA VAS DVOJE

Ukoliko ste oboje avanturisti, možete je obradovati nekim kraćim zajedničkim putovanjem ili jednostavno rezervišite SPA vikend samo za vas. Sigurno će vam prijati da se opustite i uživate daleko od gradske gužve, kao i stalnih obaveza, svakodnevnih aktivnosti koje vas sprečavaju da uživate. Verujte nam, vaša draga će biti najsrećnija na svetu.

IQOS ILUMA U PINK BOJI...

... dobro će da joj stoji! Možda ti se ne dopadaju baš sve navike tvoje voljene? No, ipak podržavaš njenu želju da obične cigarete zameni boljom alternativom? Zato, ovog 8. marta možeš da je iznenadiš novim i neverovatno elegantnim IQOS ILUMA uređajem, koji staje u svaku tašnicu! Ovaj specijalno dizajniran uređaj poseduje sve napredne funkcije koje će tvojoj dragoj omogućiti personalizovano iskustvo - bez pepela, bez dima, i neuporedivo manje štetnih sastojaka u poređenju sa običnom cigaretom. Zahvaljujući SMARTCORE INDUCTIONSYSTEM™ tehnologiji, duvan se zagreva unutar same patrone, tako da nema potrebe da se uređaj čisti nakon upotrebe. Da ne govorimo o tome koliko će elegantno i ženstveno izgledati dok iz torbice vadi svoj IQOS ILUMA ONE u pink boji! Ovaj dizajn je savršen za sve moderne žene koje su uvek u pokretu i vole da usklade svoje uređaje sa svakodnevnim outfitom.

iqos

IQOS ILUMA ONE

Opremljen istom SMARTCORE INDUCTIONSYSTEM™ tehnologijom kao i ostali uređaji iz IQOS ILUMA serije, IQOS ILUMA ONE pruža čisto i unapređeno korisničko iskustvo.

Dakle, ukoliko želiš da ovaj 8. mart pretvoriš u poseban datum na kalendaru svoje drage gde velikim slovima piše “dan kada sam ostavila cigarete”, onda je naš topli predlog upravo IQOS ILUMA. Naravno, uz ovaj poklon, ne mora izostati buket, ili večera, ili neki romantični vikend... koji ste već planirali.

 

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

iqos

IQOS ILUMA ONE

bež

iqos

IQOS ILUMA ONE

siva

iqos

IQOS ILUMA ONE

pink

iqos

IQOS ILUMA ONE

zelena

iqos

IQOS ILUMA ONE

plava