Kako da povećate svoj "ponos"

Otkako su muškarci muškarci, mnogi od njih traže način da povećaju svoj “ponos”…

Bilo da im je potrebna veća alatka ili je samo žele, muškarci su isprobali više metoda za povećanje svoje veličine. Razne reklame sa preparatima i vežbama za vašeg vršnjaka se mogu naći u preko 1.65 miliona rezultata koje vam Gugl nudi kada ga pitate “kako do većeg polnog organa”. Dosta novca se ulaže u ovaj segment industrije, koja lagano zarađuje pravo bogatstvo, jer ima muškaraca koji bi sve dali kako bi imali nešto veće u svojim pantalonama. Iako je skoro 85 % žena zadovoljno veličinom polnog organa svog partnera, samo 55 % muškaraca je zadovoljno svojim paketom. Mi vam ovog puta predstavljamo deset načina kojima ćete (navodno) povećati svoj polni organ i moramo priznati da neki zvuče prilično razumno.

10. Smanjenje kilaže

Iako smanjenjem kilaže i gubitkom nekoliko kilograma viška nećete zapravo povećati svoju alatku, ona će delovati veće. Veličina vašeg polnog organa se poredi sa veličinom vašeg tela, tako da što manje viška kilograma imate, vaš penis će izgledati veće.

9. Uklanjanje malja

Uklanjanje malja je još jedan način kojim možete vizuelno povećati veličinu penisa, iako se ona zapravo neće promeniti. Skidanjem viška dlaka sa tog predela, čini će da penis izgleda veće – kada su dlake tu, on ne može pokazati svoj pun potencijal. Samo 15 % muškaraca održava svoj genitalni deo tela, pri čemu neki briju sve, dok neki samo “uređuju” tu zonu. Vredi pokušati ako mislite da vam je potrebno nešto veće.

8. Tablete

Pa, postoji mnogo reklama koje promovišu proizvode za impotenciju i probleme sa erekcijom. Takođe, postoji i mnogo suplemenata koji vam mogu pomoći da svog vršnjaka bolje i duže držite spremnog. Ipak, tablet koje se reklamiraju svuda nisu baš najbolja opcija, jer mnoge od njih nisu prošle sve potrebne testove zdravstvene organizacije.

7. Pumpanje

Pumpe za penis su uređaji koji se stavljaju na vašu alatku, i tako kreiraju vakumski pritisak koji uzrokuje veći protok krvi u tom delu tela, što mu daje više energije i veći izgled. Baš kao i sa većinom drugih stavki na našoj listi, i ova pumpa sa sobom nosi probleme. Ona neće povećati veličinu vašeg penisa, barem ne značajno, iako ljudi koji je proizvode tvrde da dve desetominutne sesije pumpanja dnevno, tokom dvanaest nedelja, mogu doprineti veličini vašeg penisa i njegovom obliku.

6. Tegovi

Upotreba tegova za povećanje penisa je verovatno jedna od najstarijih tehnika, koju su navodno koristili faraoni  pre 2000 godina. Tegovi se koriste za istezanje tkiva penisa, što dozvoljava bolji protok krvi. Muškarci koji su nosili ove tegove 12 sati dnevno, 7 dana u nedelji, za četiri ipo meseca su rekli da su dobili 2.5 cm duži penis.

5. Masaža

Jedna forma masaže falusa je ujedno i vežba koja je osmišljena zarad povećanja dužine. Ovo možete raditi svojim rukama, a tako ćete stimulisati cirkulaciju krvi u tom delu, što će navodno stimulisati rast novih ćelija, koje će biti duže i jače.

4. Stezanje

Ova opcija je definitivno najopasnija i nikako nije namenjena početnicima! Ona je veoma rizična i opasna, a uključuje kačenje stege svakog dana na bazu penisa u erekciji. Navodno, na taj način se tu zaustavlja krv, čiji pritisak utiče na dužinu penisa. Ako se ipak usudite da ovo probate, budite oprezni – ako osetite da vam penis trne ili pecka, ili ako postane tamne boje, morate odmah skloniti stegu i posetiti lekara!

3. Operacija

Postoji više tipova operacija za povećanje penisa. Faloplastija je navodno najefektnija, ali je veoma skupa i bolna. Takođe, ona ima dosta negativnih nuspojava, poput gubitka seksualne funkcije, impotencije ili trajnog stanja utrnulosti.

2. Produžni penis

“Produživač” je medicinska naprava koja vaš penis drži u konstantnom stanju ekstenzije. Na taj način, ćelije se dele i šire, ali to nikako nije brz proces. Ova naprava se mora nositi svakog dana, od pet do osam sati, barem šest meseci. Ipak, nije potvrđeno da ona donosi trajne i vidljive rezultate.

1. Hrana

Navodno, određena hrana vam može pomoći da vaš penis izgleda veće. Banane sadrže dosta kalcijuma, koji pomaže srčanom zdravlju i boljoj cirkulaciji. Protok krvi do penisa i kroz njega je ono što ga čini većim, tako da vam sada banana verovatno zvuče veoma primamljivo. Možete takođe probati da jedete crni luk, koji je idealan za dobru cirkulaciju i sprečavanje nastanka krvnih ugrušaka. Losos je veoma bogat dobrim mastima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group