Trikovi koji će vam pomoći da postanete seksualni BOG

Većini muškaraca ne ide baš najbolje kada je seks u pitanju, čak i kada se radi o nekima od nas koji se na prvom sastanku mogu pojaviti u besnoj bembari, sa glavom alfa mužjaka i izvanrednim humorom koji se može prilagoditi svačijem ukusu...

 Jedna noć lošeg seksa je sve što je potrebno kako bi se potpuno uništile šanse sa nekom ženskom osobom na duže staze.

Iako je veoma lako pokupiti neke kladiočarske cake ili kuvarske savete od prijatelja, mi kao populacija gotovo nikada ne delimo savete iz spavaće sobe među sobom, posebno što se sve uglavnom svodi na lažno hvalisanje ili sprdnju. Međutim, tu su seksolozi koji imaju šta da kažu i kada je reč o odnosima sa damama žele da nas nauče ponečemu, kako bismo postali bolji ljubavnici i osvojili njihova srca kao pravi šampioni. 

Otkrivamo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da uvek zadovoljite svoje partnerke!

Obraćajte pažnju na odgovore koje dobijate

Najlakši odgovor jeste verbalni, naravno, a kada vaša partnerka kaže da je to što radite dobro, nemojte se prebacivati na drugi pokret niti menjati svoj ritam odmah. Obraćajte pažnju na znake, stenjanje, ubrzani dah, jer su sve ove stavke pokazatelji toga da se nalazite na pravom putu.

Govor tela tokom seksa reći će vam još više

Da li se ona povlači? Poskakuje ili trza? Da li vam sklanja ruku i prebacuje je na drugu stranu svog tela? Ako je ovo slučaj, onda je su ovo definitivno znaci da je vreme da odustanete od svoje trenutne taktike i pokušate nešto drugo.

Poštujte granice svoje partnerke

Ukoliko posedujte svoj lični potez na koji ste veoma ponosni i nekim damama je odgovarao, ukoliko vam se požali da je boli, prestanite odmah sa tim ili joj dopustite da vam na neki drugi način istakne da nije preterani ljubitelj, istovremeno ne pokušavajte da je ubeđujete da pristane na tako nešto. Napustite misiju i pokušajte nešto drugo.

Razgovarajte o onome što pruža dobar osećaj

Jedan od najvažnijih seksualnih saveta za muškarce jeste pružanje pozitivnog odgovora na akcije, stenjanje, uzdisanje i izgovaranje potvrda da je to što radite dobro tokom zajedničkog uživanja.

Fokusirajte se na predigru

Ljubljenje i milovanje nisu jedine stvari koje se moraju dogoditi pre penetracije. Mogućnosti za najbolji seks u životu nastaju čak i kada nastavite ove akcije tokom svoje seksualne sesije, između svega ostalog što može pojačati strast.

Pružite ljubav njenim bradavicama

Bradavice su ispunjene nervnim završecima, što ih čini moćnim erogenim zonama. Usporite svoje radnje i fokusirajte se na bradavice svoje partnerke, nežno ih ližući pokretima odozdo na gore i u kontra smeru, kružnim pokretima jezika i laganim sisanjem. Sisajte te bradavice dobro ali nježno, što će ih važu partnerku potpuno izludeti i omogućiti vam da dođete do daha.

Usporite svoj dah

Nemojte zaustaviti disanje i dovesti sebe na granicu umiranja i oštećenja sive mase, niti je potrebno da sednete u lotus pozu i krenete sa meditacijom, već jednostavno udahnite duboko tokom četiri sekunde i izdahnite u toku četiri sekunde kako biste usporili svoje otkucaje srca, smanjili protok krvi i uspeli da izdržite duže u krevetu.

Uzvratite istom merom

Ovo ne važi samo za oralni seks, već je takođe potrebno primeniti i na ostale delove vašeg seksualnog repertoara. Da li vam vaša devojka konstantno pruža masažu leđa pre seksa? Da li uvek pristaje na vašu omiljenu pozu, čak i onda kada nije preterano oduševljena njome? Mislite o tome šta vas čini najboljim pre, tokom i nakon seksa i upitajte se da li vi ulažete isti nivo truda kao vaša partnerka.

Seks postaje najbolji onda kada izgubite strahove preuzimanja kontrole

Ukoliko postoji jedan savet za nas muškarce koji bi uvek trebalo da zapamtimo, onda je to da, kada se radi o seksu, saglasnost nije samo važna, ona je krucijalna. Nikada ne bi trebalo da se upuštamo u seksualni odnos ukoliko nismo potpuno sigurni da imamo saglasnost ili ne pritiskamo ženu koja deluje uznemireno i nevoljno. Međutim, ovo ne znači da ne možete svojoj partnerki reći šta želite ili zatražiti nešto što vas pokreće.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group